de-zorgvergelijker-van-2020

Zorgvergelijker 2020

Maak direct gebruik van onze Zorgvergelijker 2020 en vergelijk zorgverzekeringen voor 2020. Er gaat weer enorm veel veranderen qua zorgverzekeringen en daardoor is het kritisch vergelijken ook dit jaar weer belangrijk. Het kost je slechts enkele minuten om erachter te komen of het overstappen van zorgverzekeraar voor jou iets gaat opleveren. In de meest gevallen is de Zorgvergelijker 2020 een optimale manier om erachter te komen of het goedkoper kan aankomend jaar!

De Friesland
€ 110,50
HEMA
€ 113,00
Univé
€ 107,95
Promovendum
€ 115,50

Zorgverzekering vergelijken 2020

Als jij zorgverzekering vergelijken gaat is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Op deze pagina informeren wij jou bij het vinden van de beste zorgverzekering die voldoet aan al je eisen. De zorgvergelijker 2020 is zo uitgebreid dat je direct de zorgverzekeringen vergelijken kunt. Het enige waar je rekening mee moet houden is het invullen van de juiste gegevens, maar waar moet ik dan op letten? Hieronder lees je in enkele stappen hoe je optimal zorgverzekeringen vergelijken kunt in de zorgvergelijker hierboven.

Vergelijk de basis zorgverzekering

Iedereen vanaf 18 jaar en wonen of werken in Nederland is wettelijk verplicht om een basiszorgverzekering te hebben. Deze zorgverzekering dekt namelijk de belangrijkste zorgkosten zoals die van de huisarts of ziekenhuis. De inhoud van deze basis zorgverzekering wordt ieder jaar bepaald door de Rijksoverheid en ook in 2020 gaat het weer behoorlijk wat veranderen.

 

De zorgpremie die bij de zorgverzekering komt wordt bepaald door de zorgverzekeraar zelf. Als jij dus alleen het basispakket wilt afsluiten is het belangrijk om dit natuurlijk in je achterhoofd te hebben. Door een kritische zorgverzekering vergelijking kies jij aankomend jaar een zorgverzekering 2020 die aansluit bij je wensen.

De Friesland
€ 110,50
HEMA
€ 113,00
Univé
€ 107,95
Promovendum
€ 115,50

Bepaal het eigen risico

Je zorgverzekering vergelijken dien je ieder jaar te doen. Dan komt de vraag natuurlijk of jij het eigen risico in 2020 gaat verhogen. Het bedrag blijft gelijk net als dit jaar op 385 euro per jaar, maar er is meer. Je kunt het eigen risico vrijwillig verhogen tot maximal 885 euro per jaar. Door dit te doen ga je vaak een enorme korting krijgen op de zorgverzekering zorgpremie. Maar is dit nou wel slim of is er een addertje onder het gras?

 

Studenten en gezonde mensen kiezen het vaakst om het eigen risico te verhogen. De korting is mooi meegenomen en als je toch weinig tot geen zorgkosten maakt is dit natuurlijk prima. Voor mensen die wel zorg nodig zijn die vallen onder de basis zorgverzekering 2020 is het verhogen daarentegen niet slim. De gemaakte zorgkosten zijn altijd eerst voor eigen rekening, en je gaat dus meer geld betalen als het eigen risico verhoogd is.

Kies je zorgverlener

Er bestaan in totaal vier verschillende zorgverzekeringen. Al deze zorgverzekeringen vergelijk je gewoon in onze zorgvergelijker 2020 hierboven. Maar je moet natuurlijk wel de verschillen kennen voordat je over gaat tot het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering. De goedkoopste en de meest beperkte zorgverzekering is de ‘budgetpolis’. Alle zorgzaken zoals het declareren van nota’s dien je uitsluitend online te doen.

 

De naturapolis biedt ook een beperkte vrije zorgkeuze, om een volledige vergoeding te krijgen voor je kosten dien je vaak naar een gecontracteerde zorgverlener te gaan. De restitutiepolis biedt daarentegen een volledige vrije zorgkeuze, jij mag dus zelf kiezen naar welke zorgaanbieder je gaat voor een behandeling. De zorgverzekering restitutie is overigens wel vaak een dure polis. De combinatiepolis is een combinatie tussen een restitutie- en naturapolis. Welke kies jij in 2020?

Aanvullende zorgverzekeringen vergelijken

Dekt de basis zorgverzekering niet al je zorgkosten in 2020? Kies dan een geschikte aanvullende zorgverzekering met een extra vergoeding. Zo kun je vergoedingen ontvangen met een aanvullende module voor onder andere: fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, de tandarts en orthodontie.

 

In de zorgvergelijker 2020 kun jij precies aangeven hoeveel vergoeding jij wilt ontvangen in 2020 van de zorgverzekeraar. Als jij bijvoorbeeld geen vergoeding wilt hebben voor de orthodontie tot 18 jaar kun jij deze laten op ‘geen vergoeding’. Door alle velden in te vullen kun jij precies met de zorgvergelijker de juiste zorgverzekering 2020 vinden voor het aankomende jaar.

Uitgebreide zorgvergelijker 2020

Nu jij precies weet hoe je zorgverzekeringen vergelijken moet kan je direct aan de slag. Het kost je slechts enkele minuten om je gegevens in de zorgvergelijker 2020 in te vullen. De rest doet de zorgverzekering vergelijker automatisch. De goedkoopste zorgverzekering vind je altijd bovenaan, deze polis kun je vervolgens afsluiten of bekijken bij de zorgmaatschappij. Wij verwijzen onze bezoekers altijd naar de verzekeraar om de zorgverzekering af te sluiten of om persoonlijk advies aan te vragen. Succes met het vinden van de zorgverzekering 2020 die past bij jou!