zorgverzekering-van-zorgdirect-2020

ZorgDirect zorgverzekering 2020

Benieuwd of de ZorgDirect zorgverzekering het beste bij je past in 2020? Wij brengen op deze pagina in kaart wat Zorgverzekeraar ZorgDirect te bieden heeft qua zorgverzekering assortiment. Naast de basisverzekering vind je ook aanvullende- en tandartsverzekering informatie voor het aankomende jaar.

 

De meeste mensen kiezen een zorgverzekering van ZorgDirect doordat dit een restitutiepolis is. Niet de verzekeraar maar jij mag bepalen naar welke zorgverlener je gaat. De vergoedingen zijn bij iedere zorgaanbieder gelijk, een volledige vrije zorgkeuze dus!

Basisverzekering
€ 124,65
Restitutiepolis
Aanvullend vanaf
€ 5,67
Aanvullende vergoedingen
Tandarts vanaf
€ 11,74
Tandartskosten vergoedingen

De zorgverzekering van ZorgDirect

De overheid maakt ieder jaar op Prinsjesdag bekent wat de inhoud zal zijn van het basispakket. De inhoud is dus gelijk bij iedere zorgverzekeraar. Belangrijk om te weten is dat er wel verschillende type zorgverzekeringen bestaan. De ZorgDirect zorgverzekering 2020 is een restitutiepolis, dit is over het algemeen het duurste variant.

 

De basispolis is verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar werken of wonend in Nederland. Vanzelfsprekend is het inmiddels dat je je zorgverzekering kunt vergelijken aan het einde van het jaar. Zo kun jij je zorgverzekering wijzigen om bijvoorbeeld een betere dekking te krijgen. Met behulp van onze Zorgvergelijker 2020 kun jij de zorgverzekeringen vergelijken met elkaar. Uiteraard mag de ZorgDirect zorgverzekering 2020 niet missen in de vergelijking!

Kies jij voor ZorgDirect? Dan kies jij voor een volledige vrije zorgkeuze!

Aanvullende ZorgDirect zorgverzekering

Dekt de basispolis niet voldoende? Dan zou je kunnen overwegen om een aanvullend ZorgDirect zorgverzekering af te sluiten. Voor een extra premie per maand ga je vergoedingen ontvangen voor bijvoorbeeld fysiotherapie en anticonceptie.

 

Zorgverzekeraar ZorgDirect biedt aankomend jaar maar liefst vijf verschillende aanvullende zorgverzekeringen aan. Het is niet verplicht om je aanvullend te laten verzekeren, maar in sommige gevallen kan het juist wel weer slim zijn. Bekijk alle ZorgDirect vergoedingen en premies op de site van de zorgmaatschappij.

Tandartsverzekering van ZorgDirect

De meeste Nederlanders hebben een tandartsverzekering. Doordat de kosten hoog zijn bij de tandarts, is het vaak verstandig om een aanvullende tandartsverzekering te hebben. Deze polis kun je toevoegen aan je basispakket om zo extra vergoedingen te krijgen. Ook ZorgDirect biedt tandartsverzekeringen aan in 2020.

 

Er zijn drie aanvullende tandartsverzekeringen van ZorgDirect beschikbaar. Het verschil in de totale vergoeding die jij kunt ontvangen van de zorgmaatschappij. Benieuwd naar de inhoud, premies en details? Wij sturen je direct door naar de jusite pagina op de site van ZorgDirect.

Vergelijk de ZorgDirect zorgverzekering

Niet zeker of de ZorgDirect zorgverzekering van 2020 het best past bij jou? Met behulp van onze onafhankelijke Zorgvergelijker 2020 kun jij een uitgebreide vergelijking doen. Vul je gegevens in zoals de hoogte van het eigen risico en de eventuele aanvullende vergoedingen. Aan de hand van je gegevens krijg je een overzicht te zien van zorgverzekering die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie. Het is ook mogelijk om je premie te bereken op de site van ZorgDirect, neem je tijd zodat jij de juiste zorgverzekering hebt aankomend jaar.