Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2020

Benieuwd wat de Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2020 te bieden heeft? De verzekeraar heeft in 2020 drie verschillende basisverzekeirngen. Zo kun je kiezen uit een Zorg en Zekerheid Online Naturapolis, reguliere naturapolis en een restitutie verzekering. Voldoende mogelijkheden wat ons betreft. Om erachter te komen welke zorgverzekering Zorg en Zekerheid voor jou de beste is helpen wij je graag verder. Er zitten zeker verschillende in de aangeboden verzekeringen voor 2020. De hamvraag blijft of jij een beperkte of juiste een 100% vrije zorgkeuze wilt hebben volgend jaar. Op deze pagina vind je de voor- en nadelen per verzekering en de bijkomende premies.

Zorg Gemak Polis
€ 111,95
Online naturapolis
Zorg Zeker Polis
€ 117,94
Naturapolis
Zorg Vrij Polis
€ 122,50
Restitutiepolis

Een passende verzekering voor iedereen

Ongeacht welke basisverzekering van Zorg en Zekerheid je kiest voor 2020 je kunt bij elk ziekenhuis terecht. Op dit moment hebben ongeveer een half miljoen Nederlanders een verzekering bij Zorg en Zekerheid. Het grootste voordeel is dat er verschillende zorgverzekeringen worden aangeboden en dus is er een passende polis voor iedereen. Of je nou juist al je zorgzaken online wilt regelen of een volledige vrije zorgkeuze. Hieronder gaan we verder in detail bespreken wat de vergoedingen zijn per Zorg en Zekerheid zorgverzekering (2020).

Zorg Gemak Polis

De goedkoopste verzekering van Zorg en Zekerheid heeft de naam Zorg Gemak Polis. Een zogenaamde online natura verzekering met een beperkte zorgkeuze. Met deze zorgverzekering dien je al je verzekeringszaken online te regelen (declareren). Je gaat een volledige vergoeding van de verzekeraar krijgen bij de aangesloten zorgaanbieders. Bezoek je een niet-gecontracteerde zorgverlener? Dan krijg je een maximale vergoeding van 75 procent.

Zorg Zeker Polis

Wil jij een naturapolis hebben? De Zorg en Zeker Polis is de natura verzekering van Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. In 2020 heb jij een zeer ruime keuze uit (goede) zorgverleners aldus de verzekeraar. Voor de niet aangesloten zorg krijg jij maximaal 80% vergoed, en voor wijkverpleging maximaal 75 procent.

Zorg Vrij Polis

De restitutie zorgverzekering Zorg en Zekerheid afsluiten? De Zorg Vrij Polis komt met een 100% vrije zorgkeuze voor 2020. Je kunt altijd zelf je eigen zorgverlener kiezen zonder hiervoor extra te moeten betalen.

Basisverzekering Zorg en Zekerheid

De Rijksoverheid bepaalt welke zorg vanuit de basisverzekering wordt vergoed. De basisverzekering is dus gelijk bij iedere zorgverzekeraar. Er zijn echter wel degelijk verschillende soorten zorgverzekeringen verkrijgbaar. Zo zitten er verschillende in de hoogte van de vergoedingen in 2020 en de keuze uit zorgverleners. De belangrijkste zorg wordt vergoed vanuit de verplichte basisverzekering. Je hebt recht op zorg van de huisarts, ziekenhuis, medicatie, ziekenvervoer, verloskundige zorg en kraamzorg.

Zorgverzekering Zorg en Zekerheid uitbreiden (2020)

Dekt de Zorg en Zekerheid zorgverzekering (2020) niet voldoende? Het is mogelijk om de basis zorgverzekering uit te breiden met een aanvullende module. Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid heeft maar liefst zeven aanvullende zorgverzekeringen het aankomend jaar. Wanneer je verzekerd wilt zijn voor bijvoorbeeld fysiotherapie, de tandarts, anticonveptiva en andere behandelingen kun je de basisverzekering uitbreiden. Benieuwd naar de vergoedingen, premies en aanvullende verzekeringen? Wij verwijzen je graag door naar de website van de zorgmaatschappij om alle details te bekijken.