Auperdal 24, 5657 ER, Achel

Tel: +31 249 2323

Wanneer kiezen voor een nearshore IT developers?

Bij een personeelstekort binnen jouw IT organisatie kan er worden gekozen voor nearshore IT developers. Hierin heb je de keuze uit een groot aantal IT mensen die jou graag helpen binnen jouw bedrijf. Het voordeel van nearshore IT medewerkers is dat zij de kennis en kunde hebben waar je naar op zoek bent, maar vaak voor een betere prijs dan wanneer je personeel aanneemt. Daarnaast zit je nergens aan vast en kun je precies de juiste developers vinden die jij nodig hebt voor jouw project of bedrijf. Met nearshore IT developers heb je een brede keuze aan IT mensen van over de hele wereld. Door te kiezen voor nearshore IT hou je het wel redelijk in de buurt. Dit wil zeggen dat je nearshore IT mensen zoekt die dezelfde tijdzone hebben als Nederland.

In korte tijd jouw IT team bij elkaar

Het kan een hele uitdaging zijn om een goed IT team te vinden of samen te stellen. Dit kan komen doordat er niet genoeg persoon is en de vraag naar IT’ers erg groot is. Door te werken met Nearshore IT heb je een ruime keus uit een groep van hoogopgeleide IT’ers die precies weten waar ze over praten. Zij kunnen jouw bedrijf op afstand, of op kantoor, helpen waar nodig. De communicatie verloopt doorgaans via het internet maar je kunt er ook voor kiezen om de IT’er of het nearshore IT team over te laten vliegen naar Nederland. Op die manier kun je face to face met jouw nieuwe aanwinsten overleggen en samen aan de slag. Nearshore developers bieden de mogelijkheid om de IT taken te verrichten die eerder niet mogelijk waren.

Een compleet team van IT’ers

Doordat IT’ers schaars zijn in Nederland kunnen zij ook de hoofdprijs betalen voor hun werkzaamheden. En daar geef je ze natuurlijk geen ongelijk in. Het is daarnaast ook nog de kunst om een IT’er te vinden die perfect aansluit bij jouw wensen plaatje. Om de zoektocht naar een geschikte ITer te verkleinen kan er worden gedacht aan IT’ers over de grens. Doordat er wordt gewerkt met meerdere landen heb je een brede keuze aan ITer met elk hun eigen specificatie en kennis of skill. Zo heb je binnen no time een compleet IT team samengesteld, vanuit verschillende landen, om aan de slag te gaan met jouw project of software. Zolang het gehele team de Engelse taal machtig is zal de communicatie geen enkel probleem zijn. 

Een perfecte match

Door aan te geven waar jij naar op zoek bent wordt er gezocht naar de juiste IT’er die hier perfect bij aansluit. Het bijkomende voordeel is dat je hier niet voor hoeft te betalen. Je betaalt puur en alleen voor de service of diensten die de externe IT’er uitvoert voor jouw bedrijf. Op die manier kun je de kosten laag houden maar krijg je wel de kwaliteit waar je naar op zoek bent. Zo zit je bijvoorbeeld ook niet vast aan personeelskosten of contracten. Je kunt nearshore IT personeel inhuren voor een bepaald project of klus, of je kunt in samenspraak kiezen om de externe ITer voor langere tijd bij je te houden voor een mooie toevoeging van het team.

Bouw een development team snel en betaalbaar via Shoreteams.com.

Schuiven naar boven