Auperdal 24, 5657 ER, Achel

Tel: +31 249 2323

De leukste kerstpakketten om weg te geven

Ieder jaar verwacht het personeel een extra beloning wanneer de kerst aanbreekt en niets is leuker dan om met een grote en zware doos huiswaarts te keren. Al dat geploeter, gekreun en gesteun van het sjouwen hoort erbij en eenmaal thuis aangekomen begint het plezier van uitpakken. Het vulmateriaal vliegt alle kanten op en alle lekkernijen worden door je gezinsleden al vrij snel in beslag genomen. Heerlijk, toch? In onze blog zetten we de leukste kerstpakketten om weg te geven voor je op een rijtje.

Kerstpakketten vol lekkernijen

Een kerst zonder snoepgoed en andere lekkere producten is geen kerst. Zo simpel is het. Dus kerstpakketten vol met lekkernijen vallen altijd in de smaak. Denk aan een leuk pakket met bijvoorbeeld zakjes chips, popcorn en toastjes. Het leuke van deze pakketten is dat je het zo duur kunt maken als je zelf wilt. Simpele snack pakketten kosten een paar tientjes en je kunt ook voor grotere pakketten kiezen die zo tussen de € 50,- en € 70,- kosten.

Gevarieerde kerstpakketten weggeven

Goede kerstpakketten zijn pakketten die voor iedereen wel iets lekkers bevatten. Dus een gevarieerd kerstpakket valt altijd in de smaak. Denk aan een pakket met bijvoorbeeld chips, popcorn, nootjes en andere hartige snacks, maar ook aan bijvoorbeeld een pak chocomel, een reep chocolade of een zakje met winegums. Het staat buiten kijf dat het hele gezin kan genieten van zo’n mooi en gevarieerd kerstpakket.

Handige kerstpakketten

Handige kerstpakketten vallen ook altijd in de smaak. Denk aan een pakket met bijvoorbeeld servies of een fondueset. Inclusief de benodigdheden om de fondue aan te zetten en te gebruiken. Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een pakket waar ook leuke woonaccessoires, zoals een kandelaar in zijn gepakt. Of kies voor een handig pakket, zoals een pakket met een gezond receptenboek en een blender.

Pakketten met chocolade en wijn

Luxueuze kerstpakketten vallen ook altijd in de smaak en denk dan bijvoorbeeld aan pakketten met luxueuze chocolade, zoals bonbons of andere specialiteiten en bijvoorbeeld een overheerlijke wijn. Alcohol doet het altijd goed met kerst en wanneer er thuis niet gedronken wordt is de fles altijd wel weer door te geven aan iemand die het wel drinkt.

Een toast pakket

Toastjes doen het altijd goed in gezelschap dus een kerstpakket vol met toastjes en lekkernijen die je erop kunt doen zal altijd in de smaak vallen. Als je op zoek gaat naar dergelijke kerstpakketten heb je keuze uit verschillende pakketten die variëren in omvang en in prijs. 

Een goed alternatief op kerstpakketten

Je hebt nu een goed beeld bij welke kerstpakketten je kunt weggeven, maar als je het liever anders aanpakt zijn wij de laatste die zeggen dat je geen kerstpakket moet weggeven. We zijn wel van mening dat een beetje blijk van waardering aan het einde van het jaar op zijn plaats is. Als je op zoek bent naar goede alternatieven kun je bijvoorbeeld nadenken over een mooi wijngeschenk, een cadeaubon van een bekende webwinkel of een bonus die bij het maandsalaris wordt opgeteld.

Schuiven naar boven