Univé zorgverzekering 2020

Een Univé zorgverzekering 2020 afsluiten? Wij hebben alle informatie voor je uitgezocht met betrekking tot alle Univé zorgverzekeringen voor het aankomend jaar. Op deze pagina lees je informatie over de drie verschillende Univé zorgverzekeringen. De zorgverzekeraar biedt namelijk net als vorig jaar 3 verschillende Univé 2020 zorgverzekeringen aan.

 

De basisverzekering is verplicht in Nederland voor iedereen vanaf 18 jaar. De overheid bepaalt ieder jaar weer welke zorg je via de basisverzekering vergoed gaat krijgen. Op prinsjesdag wordt ieder jaar weer bekend gemaakt wat er gaat veranderen. Zorgverzekeraar Univé biedt twee naturaverzekeringen aan en één restitutiepolis aan in 2020. Bekijk hieronder de verschillen en bijbehorende premies.

Zorg Select
€ 107,95
Zorg Geregeld
€ 119,95
Zorg Vrij Restitutiepolis
€ 127,89

Zorg Select polis

De zorg Select Univé zorgverzekering 2020 is een naturaverzekering. Je kunt dus langs gaan bij zorgverleners die een contract hebben met de zorgverzekeraar. Je krijgt dus een volledige (100%) vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners in Nederland.

 

Ga je langs bij een niet gecontracteerde zorgverlener? Dan krijg je 70 procent vergoed van de kosten die gemaakt zijn. Je dient dan een declaratie te doen om je geld terug te krijgen van Univé. Voor meer informatie over de Univé 2020 zorgverzekering Zorg Select verwijzen wij je door naar de website van de zorgverzekeraar.

Univé Zorg Geregeld

Ook de Univé 2020 zorgverzekering Zorg Geregeld is een zogenaamde naturapolis. Om geen extra kosten te maken zou je dus naar een zorgverlener moeten gaan die een overeenkomst/contract heeft met zorgverezkeraar Univé. De Univé Zorg Geregeld 2020 zorgverzekering geeft een vergoeding van max 80 procent wanneer je kiest om naar een niet gecontracteerde zorgverlener te gaan.

 

Voor spoedeisende hulp kun je net zoals met de Zorg Select Polis gewoon terecht bij iedere zorgverlener in Nederland. Ook goed om te weten is dat je met een Univé zorgverzekering 2020 bij 98% van de apotheken in Nederland terecht kan. Met dit aantal heeft Univé namelijk een contract gesloten.

Zorg Vrij (Restitutiepolis)

Wil je een volledige vrije zorgkeuze hebben in 2020 en verzekerd zijn bij Univé? Kies dan voor de Univé zorgverzekering 2020 Zorg Vrij! Dit is dé restitutiepolis van zorgverzekeraar Univé. Je kunt volledig zelf bepalen naar welke ziekenhuis of fysiotherapeut je gaat.

 

Je krijgt met de Univé 2020 Zorg Vrij zorgverzekering een volledige vergoeding bij zowel gecontracteerde zorgverleners als bij de niet gecontracteerde. De kosten voor de Univé restitutiepolis 2020 zijn iets hoger dan de andere twee zorgverzekeringen van zorgmaatschappij Univé.

Pakketverzekeringen Univé 2020

Zorgverzekeraar Univé biedt net als voorgaande jaren ook speciale pakketverzekeringen aan voor speciale doelgroepen. De samenstellingen van deze zogenaamde pakketverzekeringen zijn gebaseerd op persoonlijke behoeften en leefsituatie. Er zijn vier verschillende pakketverzekeringen;

 

  • Univé Jong Pakket
  • Univé Fit & Vrij Pakket
  • Univé Gezin Pakket
  • Univé Vitaal Pakket

 

Naast deze bovenstaande pakketverzekeringen van Univé biedt de zorgverzekeraar ook meerdere Univé  aanvullende verzekering aan. Wij hebben ze voor je uitgezocht en de belangrijkste vergoedingen op een rijtje gezet. Zo zie je direct welke aanvullende verzekering van Univé het beste past in jouw situatie. Klik hier om ze allemaal te bekijken!

Hoe kan ik mijn rekening declareren bij Univé?

Als je een rekening wilt declareren bij zorgverzekeraar Univé kun je dit op verschillende manieren doen. De meeste klanten van Univé doen dit via de declaratie app van Univé. Maar je kunt dit ook nog gewoon schriftelijk doen.

 

Je nota wordt binnen 10 werkdagen behandeld.

Vergelijk de Univé zorgverzekeringen

Heb je op dit moment een Univé zorgverzekering? Vergelijk je verzekering dan via de zorgvergelijker 2020 om te zien of je huidige polis nog wel het beste bij je past. Ieder jaar veranderd de zorgverzekering qua inhoud en premie.

 

Op Prinsjesdag wordt de inhoud weer bekend gemaakt van de verplichte basisverzekering. Bekijk in een paar klikken of de Univé zorgverzekering 2020 het beste past bij jou!