Unive zorgverzekering 2020 - Zorgverzekeringen 2020 Unive

Univé tandartsverzekering 2020

Een Univé tandartsverzekering 2020 afsluiten? Bekijk hier alle tandartsverzekeringen van Univé voor aankomend jaar. Wij hebben de verschillende tandartsverezkeringen bij de zorgverzekeraar onderzocht. De belangrijkste vergoedingen per tandartsverzekering vind je terug op deze pagina. Naast de tandarts vergoedingen voor 2020, zie je ook direct de bijbehorende premies.

 

Zorgverzekeraar Univé biedt drie verschillende aanvullende tandartsverzekeringen aan, plus nog een ongevallen verzekering voor tandheelkundige zorg. Meer weten over de Univé tandartsverzekering 2020? Wij informeren je hier over de mogelijkheden, het afsluiten doe je uitsluitend bij de zorgverzekeraar zelf.

Tandartsverzekering van Univé

Tand Ongevallen
€1,50 per maand
Tand Goed
€13,95 per maand
Tand Beter
€25,95 per maand
Tand Best
€45,95 per maand

Univé tandartsverzekering

Er zijn dus drie verschillende Univé tandartsverzekeringen waaruit je kunt kiezen. Veel mensen kiezen ervoor om een aanvullende verzekering aan te gaan voor de tandartskosten. Deze kosten vallen namelijk niet onder de verplichte basisverzekering. Je kunt twee dingen doen, of je legt geld aan de kant voor deze kosten, of je sluit een Univé tandartsverzekering 2020 af.

 

In 2020 is de verwachting dat ongeveer 80% van de mensen weer een tandartsverzekering afsluiten. De hoogste vergoeding die je kunt krijgen met een Univé tandartsverzekering 2020 is 1000 euro per kalenderjaar, Dit is de Tand Best polis. Hieronder vind je de tandartsverzekeringen op een rijtje. Voor de exacte inhoud verwijzen wij je altijd door naar de site van Univé.

Tandartsverzekering Tand Goed

Met de Univé tandartsverzekering 2020 Tand Goed ben je verzekerd tot een bedrag van maximaal 250 euro. Je krijgt 80% vergoed voor de behandelingen bij de tandarts. Je kunt dus met een gerust gevoel naar de tandarts, zonder te veel kosten. Voor de halfjaarlijkse controles ben je gewoon 100% vergoed, en 80 procent voor de overige behandelingen.

Univé Tand ongevallen

Voor slechts een paar euro per jaar ben jij verzekerd tot 10.000 euro voor tandheelkundige zorg na een ongeval. Met name voor mensen die een prima gebit hebben, en niet vaker naar de tandarts gaan dan de jaarlijkse check. Je kunt deze ongevallen verzekering toevoegen aan de Univé zorgverzekering 2020.

Tand Beter Univé tandartsverzekering

Een uitgebreide Univé tandartsverzekering 2020 afsluiten? De Tand Beter tandartsverzekering van Univé biedt namelijk een vergoeding van max 500 euro per kalenderjaar. Met deze tandartsverzekering krijg je 100% vergoed voor de periodieke controles, en 80% voor de overige behandelingen.

 

Voor verzekerden jonger dan 18 jaar krijg je maximaal 1500 euro tijdens de gehele looptijd vergoed met deze Univé 2020 tandartsverzekering. Handig als je kind naar de orthodontist moet gaan in 2020, je kunt zonder zorgen naar de tandarts of orthodontist toe! Klik op meer informatie bekijk alle details bij Univé.

Tand Best

De meest uitgebreide Univé 2020 tandartsverzekering is de Tand Best polis. Je krijgt maximaal 1000 euro vergoed van zorgverzekeraar Univé. Je krijgt voor de halfjaarlijkse controle een volledige vergoeding, voor de overige behandelingen krijgt je 80% vergoed.

 

Voor verzekerden jonger dan 18 jaar krijg je max 2500 euro vergoed, handig als je kind naar een beugel krijgt in 2020. Voor orthodontie vanaf 18 jaar krijg je eenmalig 1500 euro van Univé aankomend jaar. Bekijk de tandartsverzekeringen van Univé direct op de website van de verzekeraar, klik dan op meer informatie hieronder.

Aanvullende verzekeringen Univé

Naast de Univé tandartsverzekering 2020 biedt de zorgverzekeraar meerdere aanvullende verzekeringen aan. Waarom zou ik een Univé aanvullende verzekering moeten afsluiten? Met name mensen die fysiotherapie behandelingen nodig zijn zouden een aanvullende polis hiervoor kunnen afsluiten. De fysiotherpie behandelingen vallen namelijk niet onder de basisverzekering vergoeding.

 

Ook voor consumenten die gebruik willen maken van alternatieve geneeswijzen, zouden aanvullend verzekerd moeten zijn om geen extra kosten te hebben aankomend jaar. Wij hebben ook de Univé aanvullende verzekeringen onder de loep genomen. Bekijk de belangrijkste vergoedingen en bijkomende premies handig op een rijtje. 

Vergelijk de Univé tandartsverzekering

Je huidige zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de zorgverzekering 2020 vergelijker op onze site. Eenvoudig de goedkoopste zorgverzekering 2020 vinden en afsluiten. Vergelijk je huidige zorgverzekering met het aanbod van andere zorgverzekeraar. Binnen een paar weet je of het overstappen naar een andere zorgverzekering iets gaat opleveren.

 

Vul je gegevens in aan de linkerkant, samen met de eventuele aanvullende vergoedingen, en de vergelijker gaat direct voor jou aan de slag. Je doet de vergelijking geheel onafhankelijk en anoniem. De inhoud van de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde, de zorgpremie die je betaald niet! Daarom zou je eigenlijk ieder jaar je zorgverzekering moeten vergelijken.