Unive zorgverzekering 2020 - Zorgverzekeringen 2020 Unive

Univé aanvullende verzekering 2020

 

Een Univé aanvullende verzekering 2020 afsluiten? Het uitbreiden van je Univé zorgverzekering 2020 is natuurlijk nooit verkeerd. Niet alle kosten worden namelijk vergoed vanuit deze basisverzekering. Voor mensen die fysiotherapie behandelingen vergoed willen hebben kunnen hiervoor een Univé aanvullende verzekering 2020 afsluiten.

 

Naast de fysiotherapie vergoedingen, kun ook een vergoeding ontvangen via een aanvullende Univé verzekering voor bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen, en vergoedingen voor een nieuwe bril. Wij hebben de drie aanvullende verzekeringen van Univé onder de loep genomen. Bekijk op deze pagina de premies en belangrijkste vergoedingen voor het aankomend jaar. Het kost je slechts enkele minuten om erachter te komen of het afsluiten van een aanvullende polis de jusite keuze is voor jou.

Aanvullend Goed
€ 9,75 per maand
Aanvullend Beter
€ 21,50 per maand
Aanvullend Best
€ 34,75 per maand

Aanvullende Univé verzekering

Zorgverzekeraar Univé biedt in 2020 drie verschillende Univé aanvullende verzekeringen aan. De verzekeringen Aanvullend Goed, Aanvullend Beter en Aanvullend Best bieden vergoedingen die niet vallen onder de basisverzekering.

 

Wanneer je net even wat extra vergoeding wilt hebben dan de basispolis zou de Aanvullend Goed een prima aanvullende Univé verzekering zijn om af te sluiten.

 

De zorgverzekeraar biedt naast aanvullende verzekeringen ook Univé tandartsverzekeringen aan. Je heb ruime keuzes bij zorgverzekeraar Univé wat betreft het aanvullend verzekeringen.

 

Bekijk op deze pagina de belangrijkste vergoedingen en bijbehorende premies. Wij verwijzen je direct door naar de zorgmaatschappij om alle vergoedingen en polisvoorwaarden te lezen.

Aanvullend Goed

Extra zorg verzekeren voor een prima premie? De aanvullende Univé verzekering 2020 Aanvullend Goed biedt verschillende vergoedingen aan. De belangrijkste vergoedingen hebben wij voor je op een rijtje gezet.

 

 

Bekijk alle vergoedingen van deze Univé aanvullende verzekering 2020 op de site van de verzekeraar. Klik op premie berekenen en je kunt direct verder lezen. Wanneer je een aanvullende verzekering wilt afsluiten, raden wij je altijd aan om de polisvoorwaarden te lezen. Zo voorkom je voor verassingen te staan aankomend jaar.

Aanvullend Beter

Een uitgebreide Univé aanvullende verzekering 2020 afsluiten? De Aanvullend Beter polis ook weer een van de meest gekozen aanvullende verzekering van Univé . Bekijk hieronder de belangrijkste vergoedingen die komen met deze aanvullende polis:

 

 

Om alle details te lezen over deze aanvullende Univé verzekering verwijzen wij je door naar de site van Univé. Hier kun je de polisvoorwaarden lezen, de basisverzekering bekijken, en direct de aanvullende verzekering van Univé afsluiten.

Aanvullend Best

De meest uitgebreide Univé aanvullende verzekering 2020 is de Aanvullend Best polis. De hoogste vergoedingen voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen voor aankomend jaar. De aanvullende Univé verzekering Aanvullend Best is de aanvullende polis voor naast je basisverzekering. De belangrijkste vergoedingen hebben wij hieronder op een rijtje gezet:

 

  • 22 fysiotherapie behandelingen
  • Buikwandcorrectie tot 2500 euro
  • Bovenooglidcorrectie tot 950 euro
  • Mantelzorgmakelaar vergoed op verwijzing tot 750 euro
  • Eigen bijdrage kraamzorg is volledig vergoed

 

Zoals hierboven al is aangegeven, ben je zeer uitgebreide aanvullend verzekerd met deze verzekering aanvullend van Univé. Meer weten over deze en alle andere Univé aanvullende verzekeringen? Klik op premie berekenen en wordt direct doorverwezen naar de site van de zorgmaatschappij. Hier lees je alle details en alle vergoedingen, en kun je de polis direct afsluiten.

Tandartsverzekeringen van Univé

Naast de aanvullende Univé verzekeringen, biedt de zorgverzekeraar in 2020 ook weer verschillende tandartsverzekeringen aan. Deze Univé tandartsverzekeringen hebben wij uitgezocht, en de belangrijkste vergoedingen op een rijtje gezet.

 

Lees direct welke tandartsverzekering de hoogste vergoeding geeft voor bijvoorbeeld orthodontie. Je kunt direct de Univé tandartsverzekering afsluiten op de site van de verzekeraar.

 

Wij verwijzen onze bezoekers altijd door naar de verzekeraar, je doet dus enkel zaken met de zorgverzekeraar zelf. Succes met het vergelijken!

Univé zorgverzekeringen vergelijken

Naast je aanvullende Univé verzekering dien je natuurlijk ook een basisverzekering af te sluiten. Je zorgverzekering vergelijken is niet lastig. Met de zorgverzekering vergelijker op onze site, zie je in enkele klikken welke zorgverzekeraar de goedkoopste zorgverzekering 2020 heeft.

 

Je bekijkt dus in het kort of je huidige zorgverzekering nog wel de beste is in jouw situatie. Ieder jaar weer stappen vele Nederlanders over van zorgverzekeraar, je kunt namelijk behoorlijk wat geld besparen op je zorgverzekering.

 

De basisverzekering vergoedingen worden door de Rijksoverheid bepaald, de premie die je hiervoor betaald wordt door de zorgverzekeraar bepaald. Direct je zorgverzekering vergelijken? Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking.