Tandartsverzekering 2020

Alles over de tandartsverzekering 2020 lees je hier. Naast informatie en tips hebben wij een aantal zorgverzekeraars voor je uitgelicht met hun tandartsverzekeringen. Ongeveer 60 procent van de Nederlanders heeft een aanvullende tandartsverzekering. De voornaamste reden is omdat de tandheelkundige zorg vaak prijzig is. Een aanvullende vergoeding voor de tandarts is daarom vaak gewenst. Maar welke tandartsverzekering is voor mij de beste? En welke tandarts vergoeding heb ik nodig? Op deze en andere vragen helpen wij jou het antwoord te vinden.

De Friesland

Zorgverzekeraar de Friesland biedt drie verschillende tandartsverzekeringen aan. De meeste bezoekers van onze site kiezen voor een De Friesland zorgverzekering. Bekijk alle vergoedingen op de website van de verzekreaar.

Verzekeraar FBTO

FBTO heeft drie tandartsverzekeringen met een maximale vergoeding van 750 euro. Er zijn dus verschillende vergoedingen mogelijk in het aankomende jaar bij FBTO.

Besured zorgverzekeraar

Wil jij bij Besured een tandartsverzekering afsluiten? Met de module Tand bij Besured krijg jij een maximale vergoeding (2020) van 350 euro per jaar.

Zorgverzekeraar HEMA

Ook Verzekeraar HEMA biedt de tandartsverzekering in 2020 aan. De periodieke controles worden altijd volledig vergoed (100%) bij HEMA. De overige behandelingen komen met een maximale vergoeding van 80 procent. Je kunt kiezen uit de 250, 500 en 750 euro vergoeding voor 2020.

Aanvullende vergoeding (tandarts)

Voor mensen met een gezond gebit is het vaak niet nodig om een verzekering voor de tandarts te nemen. Je verwacht namelijk geen tandartskosten in 2020 maar je gaat wel een maandelijkse premie betalen. Let echter wel op wanneer er dus een onverwachte behandeling gedaan moet worden, en je hebt geen tandartsverzekering dat je de rekening dus volledig zelf moet voldoen. Bedenk daarom of jij deze risico wilt nemen.

 

Je bent niet verplicht om een tandartsverzekering 2020 te hebben. Alleen de basisverzekering is wettelijk verplicht vanaf 18 jaar. Om erachter te komen hoeveel vergoeding jij nodig zal zijn kun je het volgende doen. Kijk terug naar het afgelopen jaar en noteer de kosten die jij hebt gemaakt bij de tandarts. Het tweede wat je kunt doen is je tandarts te vragen wat de status is van je gebit, en of je eventuele behandelingen kunt verwachten in de nabije toekomst.

tandartsverzekering-2020

Goedkoopste tandartsverzekering 2020

Je wilt de goedkoopste tandartsverzekering afsluiten voor het jaar 2020? Wij hebben hieronder een lijstje met de goedkoopste tandartsverzekeringen 2020 gemaakt. Klik op bekijken om direct alle informatie te lezen over desbetreffende tandartsverzekering op de website van de verzekeraar. Je doet dus direct zaken met de zorgverzekeraar, wij geven namelijk geen persoonlijk advies met betrekking tot de tandartsverzekeringen 2020 op deze site.

 

De goedkoopste tandartsverezkeringen van 2020 hebben wij dus voor je uitgezocht, maar bedenk goed of de goedkoopste wel de beste tandartsverzekering is in jouw situatie. Er zijn een aantal vragen waar je een antwoord op kunt geven voordat je een tandartsverzekering afsluiten gaat voor het aankomend jaar. Is mijn gebit gezond? Hoevaak ga ik in 2020 naar de tandarts? Ook is het van belang om na te gaan welke behandelingen en de bijbehorende kosten dit met zich mee brengt te bekijken.

Hoogste tandartsvergoeding in 2020 

Verschillende zorgverzekeraars in Nederland bieden een tandartsverzekering aan. Maar welke tandartsverzekering heeft de hoogste vergoeding voor de tandarts? Op deze site helpen wij je de verschillende tandartsverzekeringen te vergelijken. In de zorgverzekering vergelijker 2020 kun je aan de linkerkant aangeven of je een vergoeding wilt ontvangen in 2020 voor de tandartskosten. De hoogste tandartsvergoeding 2020 is voor iedereen verschillend.

 

Elk gebit heeft natuurlijk zijn eigen zorg nodig, als jij dus in 2020 meerdere keren naar de tandarts moet gaan is het verstandig niet alleen de hoogte van de vergoeding te bekijken maar ook de polisvoorwaarden. Hier lees je de exacte vergoedingen per behandeling bij de verzekeraar. Wij verwijzen onze bezoekers dan ook altijd door naar de verzekeraar om alle informatie en premies te bekijken. Direct zaken doen met de verzekeraar geeft jouw natuurlijk gewoon duidelijkheid.

Vergelijk de tandartsverzekering 2020

In de zorgvergelijker 2020 op onze website vergelijk je alle zorgverzekeringen met elkaar. Zo kun je je huidige zorgpolis invullen om een vergelijking te maken voor het jaar 2020. Het is geheel kostenloos en je komt er eigenlijk direct achter of  je een goedkopere zorgverzekering kunt hebben aankomend jaar. Aan de linkerkant van de vergelijker vul je je wensen en eisen in, zodat de vergelijking gedaan wordt op basis van de door jouw ingevulde gegevens.