de-salland-zorgverzekering-van-2020

Salland zorgverzekering 2020

Een Salland zorgverzekering 2020 afsluiten? Wij hebben alle Salland zorgverzekeringen uitgezocht en voor je onder de loep genomen. De belangrijkste punten zoals vergoedingen en premies zijn terug te vinden op onze website. De Salland 2020 zorgverzekering (basisverzekering) komt in 1 variant, net zoals de afgelopen jaren.

 

De basisverzekering van Salland is een naturapolis. Dat wil zeggen dat je dus naar gecontracteerde zorgverleners dient te gaan om een volledige 100% vergoeding te krijgen. De rekening wordt dan direct naar de zorgverzekeraar gestuurd, en betaald door Salland.

 

In de zorgzoeker op de website van zorgverzekeraar Salland kun je direct alle zorgverleners vinden die een contract hebben met de verzekeraar. Je krijgt met de Salland zorgverzekering 2020 een volledige vergoeding, en hoef je zelf niet eerst de kosten voorschieten.

 

Ga je naar een zorgverlener die geen overeenkomst heeft met Salland? Dan betaald Salland 90% van de kosten terug, je zou in de meeste gevallen de kosten dus eerst zelf moeten betalen. In de vergoedingenoverzicht bekijk je alle vergoedingen vanuit een Salland zorgverzekering 2020.

Salland Basis
€ 113,90
Aanvullend vanaf
€ 5,85
Tandartsverzekering vanaf
€ 12,10

De zorgverzekering Salland

De premie van de Salland zorgverzekering 2020 zal iets gaan stijgen aankomend jaar. Afgelopen jaar was de premie 106,90 euro met een eigen risico van 385 euro.

 

Bij zorgverzekeraar Salland heb je de mogelijkheid om je eigen risico vrijwillig te verhogen. Hierdoor wordt de maandelijkse zorgpremie voor je Salland 2020 zorgverzekering goedkoper. Maar let op, de gemaakte kosten dien je altijd zelf te betalen tot het eigen risico op is. Vooral jonge en gezonde mensen die eigenlijk maar weinig gebruik maken van zorg kiezen hiervoor.

Aanvullend verzekeren bij Salland

Dekt de Salland zorgverzekering 2020 niet voldoende? Dan kun je ervoor kiezen om je aanvullend te verzekeren bij zorgverzekeraar Salland. De zorgmaatschappij biedt in 2020 opnieuw vijf verschillende aanvullende verzekeringen aan. Mensen kiezen voor een aanvullende Salland verzekering voor bijvoorbeeld fysiotherapie behandelingen en alternatieve geneeswijzen.

 

Ook deze Salland zorgverzekeringen hebben wij voor je op een rijtje gezet met de belangrijkste vergoedingen. Een aanvullende polis is overigens niet verplicht, je moet dus zelf bepalen of aanvullend verzekeren de juiste keuze is in jouw situatie.

 

Voor de volgende behandelingen kun je je aanvullend laten verzekeren:

Salland tandartsverzekeringen

Naast de zorgverzekering 2020 van Salland, en de vijf aanvullende verzekeringen biedt de zorgverzekeraar ook drie verschillende Salland tandartsverzekeringen aan. Benieuwd naar de premies en vergoedingen? Bekijk alle belangrijke informatie over de Salland tandartsverzekeringen op deze site.

 

Nog niet helemaal zeker of een Salland zorgverzekering 2020 de juiste is? Wij verwijzen onze bezoekers altijd door naar de website van de verzekeraar voor meer informatie. Klik hier om de Salland tandartsverzekeringen te bekijken.

Zorgverzekering Salland Vergelijken

Alle mogelijkheden van zorgverzekeraar Salland heb je nu gelezen op deze pagina. Nu is het tijd om je huidige zorgverzekering te vergelijken met het aanbod van 2020. Met behulp van onze zorgvergelijker 2020 vergelijk je niet alleen je huidige polis, maar ook kun je direct aangeven of je aanvullende vergoedingen wilt ontvangen aankomend jaar. Vul je gegevens in aan de linkerkant, en de vergelijking wordt volledig gebasseerd op jouw persoonlijke situatie.

 

De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat altijd bovenaan na je vergelijking. Deze zorgverzekering kan je dan vervolgens afsluiten bij de zorgverzekeraar binnen enkele minuten. De Salland 2020 zorgverzekering is uiteraard terug te vinden in onze vergelijker.