zorgverzekering-salland-2020

Salland tandartsverzekering 2020

Kom erachter of de Salland tandartsverzekering 2020 aansluit bij jouw wensen. Wij hebben de tandartsverzekering van Salland uitgezocht en de belangrijkste vergoedingen en bijbehorende premies op een rijtje gezet. Op deze pagina informeren wij jou over de mogelijkheden, vergoedingen en bijkomende premies. Wij hebben alleen een informerende rol, het afsluiten van een tandartsverzekering van Salland doe je op de beveiligde omgeving van de verzekeraar.

 

Zie in enkele minuten de tandartsverzekering mogelijkheden van zorgverzekeraar Salland voor het aankomend jaar. De Salland tandartsverzekering 2020 kent drie verschillende varianten. Het verschil zit natuurlijk de totale vergoedingen per kalenderjaar.

Tandartsverzekering van Salland

TandExtra
€12,10 per maand
TandPlus
€20,75 per maand
TandTop
€41,80 per maand

TandExtra tandartsverzekering Salland

De goedkoopste tandartsverzekering van Salland is de TandExtra. De Salland 2020 TandExtra biedt een maximale vergoeding van 250 euro per kalenderjaar.

 

  • 100% vergoeding voor periodieke controles
  • Tot 75% vergoeding voor overige behandelingen

 

Voor meer informatie sturen wij je door naar de site van Salland, klik direct op meer informatie om op de juiste pagina terecht te komen. Hier lees je de polisvoorwaarden, alle vergoedingen en de aangesloten zorgverleners.

TandPlus Salland tandartsverzekering

Een ruime tandarts vergoeding ontvangen? De Salland tandartsverzekering 2020 TandPlus biedt een maximale vergoeding van 500 euro per kalenderjaar. Handig als je denkt iets vaker naar de tandarts te moeten gaan dan de halfjaarlijkse controles.

 

  • 100% vergoeding voor periodieke controles
  • Tot 75% voor overige behandelingen

 

Direct de Salland tandartsverzekering 2020 afsluiten? Dit doe je in de beveiligde omgeving van de zorgmaatschappij, als je klik op meer informatie sturen wij je direct door.

TandTop tandartsverzekering

De meest uitgebreide Salland tandartsverzekering 2020 afsluiten? De TandTop tandartsverzekering van Salland biedt de hoogste vergoedingen. Je bent verzekerd tot een bedrag van 1000 euro per kalenderjaar.

 

  • 100% vergoeding voor periodieke controles
  • Tot 75% vergoeding voor overige behandelingen

 

Natuurlijk ontvang je veel meer vergoedingen met de TandTop tandartsverzekering van Salland in 2020, je leest dit terug op de site van de verzekeraar. Doordat wij alleen een informerende rol spelen in de zorgverzekerings wereld sturen wij je direct door voor het afsluiten van de polis.

Orthodontie vergoeding van Salland

Met een Salland tandartsverzekering 2020 ben je ook verzekerd voor de kosten voor bijvoorbeeld je kind die een beugel nodig heeft. Je krijgt 75% vergoed van de kosten voor kinderen tot 18 jaar.

 

Op de website van Salland kun je de vergoedingenoverzicht zorgverzekering bekijken, om de exacte vergoedingen met betrekking tot orthodontie te bekijken. Met behulp van onze zorgvergelijker 2020 is het ook mogelijk om aanvullende vergoedingen toe te voegen aan de vergelijking. Zo doe je een kritische vergelijking op basis van jouw persoonlijke behoeftes.

Aanvullende verzekeringen van Salland

Naast de Salland tandartsverzekering 2020 mogelijkheden, biedt de verzekeraar natuurlijk ook andere aanvullende zorgverzekeringen aan. Deze hebben wij voor je uitgezocht, bekijk direct de premies en de bijbehorende vergoedingen voor het aankomend jaar hier.

 

De belangrijkste Salland vergoedingen hebben wij op een rijtje gezet, natuurlijk kun je alle details en bijvoorbeeld de polisvoorwaarden lezen bij Salland. Benieuwd naar de Salland aanvullende verzekeringen?

De Salland tandartsverzekering vergelijken

Ieder jaar kun je weer je huidige zorgverzekering wijzigen, en dit zal in 2020 ook niet anders zijn. Veel mensen stappen over naar bijvoorbeeld de goedkoopste zorgverzekering 2020 omdat hun huidige polis net even iets te duur is geworden.

 

Op onze site kun je eenvoudig je zorgverzekering vergelijken met behulp van de zorgverzekering vergelijker. Je vergelijkt je huidige polis ten opzichte van andere zorgverzekeringen op basis van jouw situatie. Aan de linkerkant dien je je gegevens en wensen in te vullen, de vergelijking gaat dan automatisch de polissen bekijken en vergelijken.

 

De goedkoopste zorgverzekering staat dan bovenaan, en kun je direct afsluiten bij de zorgverzekeraar zelf! Direct je zorgverzekering vergelijken? Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking.