zorgverzekering-salland-2020

Salland aanvullende verzekering 2020

 

Een Salland aanvullende verzekering 2020 afsluiten? Wij hebben alle aanvullende Salland verzekering voor 2020 uitgezocht en de belangrijkste details opgeschreven. Op deze pagina lees je alles over de Salland aanvullende vergoedingen en bijbehorende premies.

 

Meer weten over een specifieke Salland aanvullende verzekering 2020? Wij verwijzen je direct door naar de juiste pagina bij de zorgverzekeraar waar je de polis kunt afsluiten, of waar je bijvoorbeeld de polisvoorwaarden kunt lezen. De zorgverzekeraar biedt ook in 2020 weer verschillende Salland tandartsverzekeringen aan, bekijk ze op onze site. Succes met het vinden van de juiste aanvullende verzekeringen die past bij jouw situatie!

Start
€ 5,85 per maand
Extra
€ 8,50 per maand
Plus
€ 19,95 per maand
Top
€ 35,- per maand

Aanvullende verzekering Salland

Zoals iedere zorgverzekeraar biedt ook Salland meerdere aanvullende verzekeringen aan. Je kunt de aanvullend verzekering 2020 Salland afsluiten voor bijvoorbeeld fysiotherapie behandelingen, of om een vergoeding te krijgen voor alternatieve geneeswijzen.

 

De premie voor een Salland aanvullende verzekering 2020 kun je direct zien op onze website. Wij hebben de vier aanvullende Salland 2020 verzekeringen voor jou op een rij gezet. Zo zie je eigenlijk vrij snel welke vergoedingen en welke premie je gaat betalen om aanvullend verzekerd te zijn bij zorgverzekeraar Salland. het afsluiten van een aanvullende polis is overigns niet verplicht, maar in sommige situaties zou het wel slim kunnen zijn.

Start

De voordeligste Salland 2020 aanvullende verzekering is de Start polis. Deze aanvullende Salland verzekering 2020 biedt net even dat extra dekking dan de verplichte basisverzekering. Voor mensen die een aanvullende verzekering zoeken voor bijvoorbeeld fysiotherapie, is de Compact van zorgverzekeraar Salland zeker een optie. Bekijk hieronder de belangrijkste vergoedingen:

 

 • 6 fysiotherapie behandelingen
 • Europese buitenlanddekking
 • 100 euro voor anticonceptie vanaf 21 jaar
 • 100% mammaprint

 

Op de website van Salland kun je alle Salland aanvullende zorgverzekeringen 2020 met elkaar vergelijken. Zo kun je zien of de Start verzekering aanvullend de juiste is in jouw situatie. Wij verwijzen je da nook graag door naar de juiste pagina bij Salland. Hier kun je ook de Salland verzekeringsvoorwaarden terugvinden, deze zou iedereen moeten doornemen om niet voor verassingen te staan in 2020.

Extra

Net even die extra aantal fysiotherapie behandelingen nodig in 2020? De Aanvullend Salland Extra verzekering biedt namelijk net even een aantal behandelingen extra. De Extra aanvullende verzekering van Salland komt met een aantal vergoedingen. De belangrijkste hebben wij op een rijtje gezet hieronder:

 

 • 9 fysiotherapie behandelingen
 • Anticonceptie vergoeding van 100 euro
 • MammaPrint 100%
 • 150 euro vergoeding voor wettelijke eigen bijdrage geneesmiddelen
 • Spoedeisende zorg binnen Europa

 

Alle vergoedingen en premies kun je natuurlijk ook terugvinden op de website van Salland. Wij verwijzen je door naar de juiste pagina van de zorgverzekeraar om de aanvullende Salland verzekering 2020 af te sluiten. Wij informeren onze bezoekers uitsluitend, het afsluiten doe je in de beveiligde omgeving van de verzekeraar.

Plus

Verwacht je een baby in 2020? Zorgverzekeraar Salland biedt met de aanvullende Salland 2020 verzekering Plus verschillende vergoedingen en dekkingen voor jou en je gezin. Met deze aanvullende verzekering heb je vergoedingen rondom zwangerschap en bevalling, samen met vergoedingen voor fysiotherapie. Bekijk hieronder de belangrijkste vergoedingen:

 

 • 15 fysiotherapie behandelingen
 • 350 euro vergoeding alternatieve geneeswijzen
 • 100% anticonceptie vergoeding vanaf 21 jaar
 • 60% vergoeding voor kraamzorg
 • Zwangerschapcursussen vergoeding van 100 euro
 • 1 nieuwe bril per 2 jaar bij Specsavers

 

Je krijgt met deze Salland aanvullende verzekering 2020 meer vergoedingen. Wij verwijzen je door naar de website van Salland om alle details met betrekking de Plus polis te bekijken. Het afsluiten doe je natuurlijk alleen direct bij de zorgverzekeraar.

Top

Een uitgebreide Salland aanvullende verzekering 2020 nodig? De Top polis biedt een prima en zeer uitgebreide dekking voor onder andere fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en alles rondom een zwangerschap. Bekijk hieronder de belangrijkste vergoedingen van deze aanvullende Salland verzekering:

 

 • 25 fysiotherapie behandelingen
 • 500 euro voor alternatieve geneeswijzen
 • 1 nieuwe bril bij specsavers per kalenderjaar
 • Vergoeding wettelijke eigen bijdrage geneesmiddelen van 450 euro
 • 60% vergoed voor kraamzorg
 • 150 euro voor advise en begeleiding bij borstvoeding
 • Max 150 euro per jaar voor gezondheidscursussen

 

De Top aanvullende verzekering van Salland komt met meer vergoedingen in 2020. Wij hebben enkel de belangrijkste vergoedingen op onze site geplaatst. Voor alle details over de Salland aanvullende verzekering 2020 Top verwijzen wij je door naar de site van de verzekeraar.

Aanvullende verzekering Compact

Zorgverzekeraar Salland biedt in 2020 ook weer de Compact polis aan. Hierin krijg je een aantal vergoedingen die voor mensen geschikt zijn die net even iets meer dekking willen hebben in 2020 dan de basisverzekering. Zoals de verzekaar zelf zegt ‘In 1x klaar voor 24 euro per maand’.

 

Voor een relatief laag bedrag ben jij verzekerd voor fysotherapie behandelingen, maar ook krijg je een vergoeding van 250 euro per jaar voor de tandartskosten. Bekijk hieronder de drie belangrijkste vergoedingen vanuit deze Salland aanvullende verzekering 2020 Compact:

 

 • 9 fysiotherapie behandelingen
 • Spoedeisende zorg buitenland (Europa)
 • 100% vergoeding voor tandheelkundige zorg tot 250 euro

 

Voor meer informatie over de Compact of andere aanvullende Salland verzekeringen 2020 verwijzen wij je door naar de site van Salland. Hier lees je alles nog eens rustig na, en kun je eventueel je aanvullende verzekering direct afsluiten. Vergeet niet de polisvoorwaarden even door te nemen, met name voor aanvullende verzekeringen is het doornemen belangrijk. Zo voorkom je om volgend jaar voor verassingen te staan.

compact-2020-zorgverzekeringen-aanvullend-van-salland

Salland zorgverzekeringen vergelijken

Naast de informatie met betrekking tot de Salland aanvullende verzekeringen 2020 kun je ook eenvoudig je huidige zorgverzekering vergelijken op onze site. De zorgverzekering vergelijker kan jou helpen bij het vinden van een nieuwe zorgverzekering voor aankomend jaar. Aan de linkerkant vul jij je gegevens en wensen in, zodat de vergelijking gedaan wordt op basis van jouw situatie. Je vergelijkt dus niet alleen Salland, maar ook andere zorgverzekeraars met hun polissen.

 

De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan! Natuurlijk is de basisverzekering van Salland ook terug te vinden en te vergelijken. Direct je zorgverzekering vergelijken? Klik hier om een uitgebreide vergelijking te doen en bekijk hoeveel jij kunt besparen aankomend jaar!