zorgverzekering-van-promovendum-2020

Promovendum zorgverzekering 2020

Een Promovendum zorgverzekering 2020 afsluiten? Wij hebben de zorgverzekering Promovendum onder de loep genomen en de belangrijkste punten opgeschreven op deze pagina. In 2020 gaat er weer een hoop veranderen, en bekijk hier of het overstappen naar Promovendum jou iets gaat opleveren.

 

Zorgverzekeraar Promovendum biedt in 2020 opnieuw 1 basisverzekering aan, een naturapolis. Je kunt dus zonder extra kosten naar alle gecontracteerde zorgverleners gaan. Goed om te weten is dat je gewoon naar ieder ziekenhuis in Nederland terecht kunt zonder extra kosten.

Basisverzekering
€ 115,50
Aanvullend vanaf
€ 8,90
Tandartsverzekering vanaf
€ 15,90

Zorgverzekering Promovendum in 2020

Zoals hierboven al eerder vemeld biedt zorgverzekeraar Promovendum in 2020 weer één Promovendum zorgverzekering 2020 aan. De zorgverzekering 2020 van Promovendum is een naturapolis. Maar wat is nou eigenlijk een naturapolis? Je hebt een beperkte vrije zorgkeuze, om geen extra kosten te maken zou je naar een zorgverlener moeten gaan die een overeenkomst heeft met Promovendum.

 

Je krijgt dus een volledige vergoeding wanneer je bij een gecontracteerde zorgverlener gaat. Op de website van Promovendum bekijk je alle zorgverleners in jouw omgeving.

 

De dekking van de basisverzekering wordt bepaald door de Rijksoverheid. De premie die je maandelijks betaald aan de zorgverzekeraar wordt bepaald door de verzekeraar zelf. Het is dus aan te raden de Promovendum zorgverzekering 2020 te vergelijken met alle andere zorgverzekeringen. Naast de basisverzekering biedt zorgverzekeraar Promovendum ook verschillende aanvullende verzekeringen aan aankomend jaar.

 

De Promovendum zorgverzekering 2020 geeft dus een beperkte vrije zorgkeuze, maar goed om te weten is dat je gewoon bij alle ziekenhuizen in Nederland terecht kunt zonder extra kosten. Alle zorg vanuit de basisverzekering wordt dus volledig vergoed door de zorgverzekeraar.

Aanvullende Promovendum zorgverzekeringen

Dekt de Promovendum zorgverzekering 2020 niet voldoende? Bekijk dan alle Promovendum aanvullende verzekeringen. Ook deze zorgverzekeringen Promovendum hebben wij onderzocht. De belangrijkste vergoedingen en premies hebben wij opgeschreven en overzichtelijk op onze site geplaatst.

 

Naast de aanvullende verzekeringen biedt de verzekeraar ook Promovendum tandartsverzekeringen aan. Bekijk alle details op onze website, en beslis of jij aanvullend verzekeren gaat in 2020. Klik hier om de Promovendum aanvullende verzekeringen te bekijken. Vergeet niet de polisvoorwaarden even door te lezen, hierin staat exact beschreven wat jij kunt verwachten van de zorgmaatschappij in 2020.

Vergelijk de Promovendum zorgverzekering

Ieder jaar weer heb je 7 weken de tijd om je huidige zorgverzekering te gaan vergelijken. Zo kan je zien of je zorgverzekering nog wel de juiste is in jouw huidige situatie. Zo kan het goed zijn dat de goedkoopste zorgverzekering 2020 bij een andere zorgverzekeraar toch beter bij je past.

 

Als je gaat kiezen voor de Promovendum 2020 zorgverzekering, dan kun je deze direct aanvragen binnen enkele minuten. Tot 31 december regelt je nieuwe zorgverzekeraar het opzeggen van je ‘oude polis’. Je zorgverzekering vergelijken op deze website? Gebruik de zorgvergelijker 2020 en zie in slechts enkele klikken welke zorgverzekering voor jou de beste is.