zorgverzekering-promovendum-2020

Promovendum tandartsverzekering 2020

Wellicht vraag je je ook weer dit jaar of het afsluiten van een Promovendum tandartsverzekering 2020 nodig is. Op deze pagina bekijk je de vergoedingen, premies en alle belangrijke informatie met betrekking de tandartsverzekeringen van Promovendum.

 

Voor consumenten met een gezond gebit, zou het afsluiten van een tandartsverzekering niet nodig zijn. Voor mensen die toch vaker dan de hafljaarlijkse controles naar de tandarts gaan zou het afsluiten van een tandartsverzekering wellicht slim zijn. De kosten bij de tandarts zijn bijna altijd hoog, en een Promovendum 2020 tandartsverzekering zou dan zeker goed van pas komen.

Tandartsverzekering van Promovendum

Primair
€14,90 per maand
Royaal
€27,90 per maand
Optimaal
€41,90 per maand

Primair Promovendum tandartsverzekering

De goedkoopste Promovendum tandartsverzekeirng 2020 is de Primair polis. Deze tandartsverzekeirng biedt een maximale dekking van 250 euro. Het grootste voordel van een tandartsverzekering bij Promovendum is dat je bij iedere tandarts, mondhygiënist, endodontoloog en paradontoloog terecht kunt in Nederland.

 

Een complete vrije zorgkeuze dus! Meer weten over deze en alle andere tandartsverzekeringen? Wij sturen je direct door naar de site van de verzekeraar, hier kun je direct de polis afsluiten.

Royaal tandartsverzekering Promovendum

Zoek je een hogere vergoeding voor de tandarts in 2020 dan de tandartsverzekering Primair biedt? De tandartsverzekering van Promovendum Royaal geeft je namelijk een maximale dekking van 500 euro per kalenderjaar. Zo krijg je een volledige 100% vergoeding voor behandelingen van de mondhygiënist, endodontoloog en parodontoloog.

 

Een ander voordeel van een Promovendum tandartsverzekering is de volledige vrije zorgkeuze. Jij betaald, dus jij bepaald naar welke tandarts of andere zorgverlener je kunt gaan.

Optimaal polis van Promovendum

Een uitgebreide Promovendum tandartsverzekering 2020 afsluiten? De Optimaal tandartspolis van Promovendum geeft de hoogste tandarts vergoeding aankomend jaar. De vergoeding is maximaal 500 euro per kalenderjaar, en een 70 procent vergoeding boven de 500 euro.

 

Alle dekkingen en polisvoorwaarden zijn terug te vinden op de beveiligde omgeving van de Promovendum site. Wij hebben uitsluitend een informerende rol, het afsluiten van een tandartsverzekering doe je dus ook gewoon op de zorgmaatschappij!

280.000 zorgverzekering klanten
9.2 waardering
  Online declareren
Volledige vrije zorgkeuze

Aanvullende Promovendum verzekeringen

Naast de basisverzekering van Promovendum, de drie verschillende tandartsverzekeringen 2020 van Promovendum biedt de verzekeraar ook meerdere aanvullende verzekeringen aan. Niet alle kosten en behandelingen worden namelijk volledig vergoed vanuit de verplichte basisverzekering. Het afsluiten van een aanvullende polis zou handig zijn als jij extra kosten denkt te hebben in 2020.

 

Zorgverzekeraar Promovendum biedt net als vorig jaar verschillende aanvullende modules aan. Wij hebben ze voor je uitgezocht, je bekijkt de belangrijkste vergoedingen en bijkomende premies overzichtelijk terug op onze site. Tevens sturen wij je direct door naar de site van de verzekeraar als je de polis wilt berekenen of afsluiten.

De Promovendum tandartsverzekering vergelijken

Wij hebben je veel informatie gegeven over de mogelijkheden van Promovendum in 2020. Nu is het tijd om een vergelijking te doen om erachter te komen of een overstap naar de verzekeraar jou iets gaat opleveren. Met behulp van de zorgvergelijker 2020 is het vinden van de beste zorgverzekering een stuk eenvoudiger.

 

De Promovendum zorgverzekering 2020 is terug te vinden in de uitgebreide zorgverzekering vergelijking. Vul je gegevens in aan de linkerkant van de vergelijker, zodat de vergelijking volledig gebasseerd wordt op basis van jouw persoonlijke wensen.

 

Een groot voordeel van onze vergelijker is dat je ook aanvullende vergoedingen kunt toevoegen, zodat je niet alleen maar de basisverzekering vergelijkt. Maar hoe werkt het afsluiten? Wij informeren onze bezoekers alleen, het afsluiten doe je altijd bij de zorgmaatschappij zelf.