zorgverzekering-promovendum-2020

Promovendum aanvullende verzekering 2020

 

Een Promovendum aanvullende verzekering 2020 afsluiten? Lees de belangrijkste informatie over de aanvllende zorgverzekeringen van Promovendum op deze pagina. Wij hebben ze voor je uitgezocht, en de belangrijkste vergoedingen op een rijtje gezet. Je ziet dus vrijwel diect welke en of het afsluiten van een Promovendum aanvullende polis de juiste keuze is.

 

Het is niet verplicht om een aanvullende verzekering af te sluiten, alleen de basisverzekering is nodig. Maar niet alle kosten worden volledig vergoed vanuit het basispakket, hier zou je dan een Promovendum aanvullende verzekering 2020 voor kunnen afsluiten. Voor een extra premie per maand, ga jij een uitgebreide vergoeding/dekking krijgen aankomend jaar.

Primair
€ 8,90 per maand
Royaal
€ 12,90 per maand
Ideaal
€ 22,90 per maand
Excellent
€ 57,90 per maand

Primair

Wil je net even een betere dekking hebben dan de basisverzekering? De goedkoopste promovendum aanvullende verzekering 2020 is de Primair polis. De aanvullende Promovendum verzekering Primair geeft je een vergoeding voor verschillende behandelingen.

 

Hieronder hebben wij de belangrijkste vergoedingen uit de Primair polis van zorgverzekeraar Promovendum op een rijtje gezet:

 

 

De Primair Promovendum 2020 aanvullende verzekering is dus een prima aanvulling op je basisverzekering. Voor meer informatie over de Primair verwijzen wij je door naar de website van Promovendum. Lees gelijk op de site van de zorgverzekeraar de polisvoorwaarden, hierin staat exact beschreven wat je kunt verwachten van Promovendum in 2020.

Royaal

Zoek je meer dekking dan de Promovendum aanvullende 2020 verzekering Primair? Bekijk hier de vergoedingen van de Royaal aanvullende Promovendum verzekering voor het aankomend jaar.

 

Een hogere vergoeding voor bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen, en meer fysiotherapie behandelingen. Bekijk hieronder de belangrijkste dekkingen die komen met deze Royaal Promovendum verzekering:

 

 • 10 fysiotherapie behandelingen
 • 100% vergoeding anticonceptie vanaf 21 jaar
 • 200 euro voor alternatieve geneeswijzen
 • Buitenlanddekking (wereld)

 

Als je een aanvullende zorgverzekering 2020 bij Promomvendum gaat afsluiten is het verstandig de polisvoorwaarden te lezen. Hierin lees je alle details met betrekking tot de vergoedingen van de aanvullende Promomvendum verzekering. Zo voorkom je verassingen in 2020, het kost je slechts enkele minuten.

Ideaal

De Ideaal aanvullende verzekering van Promovendum is zeker uitgebreid te noemen. Je krijgt voor bepaalde behandelingen een flinke vergoeding.

 

Vooral voor mensen die een aanvullende verzekering zoeken die een ruime fysiotherapie vergoeding zoeken zouden kunnen kiezen voor de Promovendum aanvullende verzekering 2020 Ideaal. Bekijk hieronder de vergoedingen die komen met de aanvullende Ideaal Promovendum:

 

 • 20 fysiotherapie behandelingen
 • 500 euro voor alternatieve geneeswijzen
 • 100% anticonceptie vergoeding vanaf 21 jaar
 • Spoedeisende zorg (werelddekking)
 • 100 euro bril of lenzen vergoeding per 2 jaar

 

Zoals je hierboven kunt zien is de Promovendum aanvullend Ideaal uitgebreid. Toch is de Ideaal aanvullende verzekering niet het meest uitgebreide verzekering aanvullend van Promomvendum. In total biedt de verzekeraar vier verschillende aanvullende verzekeringen aan.

 

Voor meer informatie over de Ideaal verzekering verwijzen wij je graag door naar de website van Promovendum. Vergeet dan niet om even wat tijd te besteden aan het lezen van de polisvoorwaarden. Hier lees je alle belangrijke informatie met betrekking tot de polis.

Excellent

De meest uitgebreide Promovendum aanvullende verzekering 2020 is de Excellent polis. Je betaald een aardige premie voor deze aanvullende Promovendum verzekering maar daar krijg je natuurlijk ook een hoop vergoedingen voor terug.

 

Met name de orthodontist vergoeding voor je kind of kinderen kan het verschil maken om toch te kiezen voor deze aanvullende verzekering van Promovendum 2020. Hieronder hebben wij de belangrijkste vergoedingen voor je op een rijtje gezet:

 

 • 40 fysiotherapie behandelingen
 • 100% vergoeding tot 500 euro voor alternatieve geneeswijzen
 • 70% vergoeding alternatieve geneeswijzen van 500 tot 750 euro
 • 80% vergoeding voor alle orthodontist kosten
 • 230 euro per 2 jaar voor nieuwe bril of lenzen
 • 50 euro vergoeding voor nieuwe hoortoestel batterijen

 

De hierboven genoemde vergoedingen vanuit de Promovendum aanvullende verzekering 2020 Excellent is maar een greep uit het totaal pakket. Voor meer informatie en het afsluiten van deze aanvullende Promomvendum verzekering verwijzen wij je door naar de website van de zorgverzekeraar. Met name voor uitgebreide aanvullende verzekeringen is het lezen van de polisvoorwaarden een must.

Aanvullend in 2020

Nu je de aanvullende verzekeringen van Promomvendum mogelijkheden hebt kunnen lezen kun je deze direct afsluiten bij de verzekeraar zelf. Wij verwijzen namelijk onze bezoekers uitsluitend door naar de website, om zo direct zaken te doen met de zorgmaatschappij.

 

Het is belangrijk om te weten dat aanvullend verzekeren niet verplicht is, alleen heb je de verplichting om een basisverzekering af te sluiten. Voor mensen die gebruik willen maken van bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen, extra fysiotherapie behandelingen of hoge kosten van de tandarts verwachten volgend jaar zou het afsluiten van een Promovendum aanvullende verzekering nodig zijn.

Promomvendum zorgverzekering vergelijken

Weet jij nog niet zeker of Promovendum de beste keuze is voor jou? Maak vrijblijvend gebruik van onze zorgvergelijker 2020. Met behulp van onze onafhankelijk vergelijker bekijk jij de mogelijkheden per zorgverzekeraar voor 2020. Vul je gegevens in aan de linkerkant, zoals aanvullende vergoedingen en vergelijking kan beginnen. De goedkoopste zorgverzekering 2020 op basis van jouw persoonlijke situatie staat direct bovenaan!

 

Maar hoe werkt het afsluiten en overstappen? Als jij voor 1 januari een nieuwe zorgverzekering gaat afsluiten regelt je nieuwe zorgverzekeraar het opzeggen van je ‘oude polis’. Wij informeren onze bezoekers over de aangeboden zorgverzekeringen, het afsluiten doe je uitsluitend in de beveiligde omgeving van de verzekeraar.