zorgverzekering-hema-vergelijken-voor-2020

HEMA zorgverzekering 2020

De HEMA zorgverzekering 2020 afsluiten? Na het lezen van de belangrijkste informatie op deze pagina weet jij exact wat zorgverzekeraar HEMA te bieden heeft aankomend jaar. In 2020 biedt de zorgverzekeraar opnieuw 1 basisverzekering aan. Sinds 2016 biedt HEMA zorgverzekeringen aan, je kunt kiezen uit de basis, aanvullend en tandartsverzekeringen.

 

HEMA werkt nauw samen met zorgverzekeraar Menzis en heeft inmiddels veel klanten voor haar zorgverzekeringen. Wij hebben hier de Hema zorgverzekering 2020 onder de loep genomen en alle belangrijke informatie voor je op een rijtje gezet.

HEMA basis
€ 113.-
Aanvullend vanaf
€ 7.50
Tandartsverzekering vanaf
€ 12.-

Hema basisverzekering 2020

Ook in het jaar 2020 is de Hema basisverzekering weer een naturapolis. Je kunt dus terecht bij alle gecontracteerde zorgverleners om een volledige vergoeding te krijgen voor je zorg. Het aanbod van zorgverleners is behoorlijk groot te noemen, maar je kunt dus niet helemaal zelf bepalen naar welke tandarts, ziekenhuis of andere zorgverlener je kunt gaan zonder hiervoor extra te moeten betalen.

 

De premie voor een Zorgverzekering 2020 Hema is de afgelopen jaren maar weining gestegen. De jaren 2017 en 2018 koste een Hema zorgverzekering met een eigen risico van 385 euro, 108 euro euro per maand.

Goedkope zorgverzekering HEMA via het eigen risico

Je kunt de maandelijkse zorgpremie verlagen door het verplichte eigen risico te verhogen. Dit is ook mogelijk met een Hema zorgverzekering 2020, maar dit is niet voor iedereen handig.

 

De zorgverzekering Hema was het afgelopen jaar 111 euro met een eigen risico van 385 euro. Wanneer je dus het eigen risico had verhoogt afgelopen jaar betaalde je voor een Hema Basisverzekering 87 euro. Je kunt dus de Hema zorgverzekering behoorlijk goedkoper maken door het eigen risico te verhogen. Consumenten die eigenlijk maar weinig zorgkosten maken kiezen daarvoor.

 

Bij het verhogen van het eigen risico zullen alle gemaakte kosten eerst zelf betaald moeten worden. Bedenk dus goed hoeveel zorgkosten je hebt gemaakt afgelopen. De Hema zorgverzekering 2020 kan dus goedkoper worden, maar bedenk wel goed of dit past in jouw situatie.

Aanvullende HEMA verzekeringen

Zoek jij een uitgebreide dekking, en wil je de zorgverzekering HEMA 2020 uitbreiden? Dat kan met een aanvullende verzekering. Zorgverzekeraar HEMA biedt voor 2020 drie verschillende aanvullende zorgverzekeringen aan.

 

Elke verzekering biedt haar eigen vergoedingen en dekkingen, wij hebben ze voor je uitgezocht. Je ziet op onze site direct de belangrijkste vergoedingen en bijbehorende premie per verzekering. Op deze pagina bekijk je de aanvullende HEMA zorgverzekeringen.

Vergelijk de HEMA zorgverzekering

Afgelopen jaar een Hema zorgverzekering afgesloten? En ben je benieuwd of de zorgverzekering van Hema nog wel het goedkoopste of beste is? Vergelijk je Hema zorgverzekering in de zorgvergelijker 2020 op onze website.

 

Het kan natuurlijk zijn dat je huidige zorgverzekering eigenlijk best goed bij je past, maar wat nou als je goedkoper uit bent met een Hema zorgverzekering 2020? Het vergelijken van zorgverzekeringen is volledig kostenloos en bij ons onafhankelijk. Bekijk dus of je huidige polis nog de beste of goedkoopste is. Klik hier om direct je huidige zorgverzekering te vergelijken voor het jaar 2020.