Hema zorgverzekering 2020 - Alle Hema zorgverzekeringen2020

HEMA tandartsverzekering 2020

Een HEMA tandartsverzekering 2020 afsluiten? Wij hebben voor jou de drie HEMA tandartsverzekeringen onder de loep genomen en de belangrijkste vergoedingen en alle premies op een rijtje gezet. Met name voor consumenten die vaker dan de periodieke controles een bezoek brengen aan de tandarts zouden een tandartsverzekering kunnen afsluiten.

 

Zorgverzekeraar HEMA biedt in 2020 drie verschillende verzekeringen voor de tandarts aan. Op deze pagina bekijk je de belangrijkste vergoedingen per polis, en de bijbehorende premie. Een tandartsverzekering van HEMA kan je toevoegen aan de basisverzekering. Het basispakket vergoedt namelijk geen tandartskosten vanaf 18 jaar, hiervoor dien je aanvullend verzekerd te zijn.

Tandartsverzekering HEMA

Tandarts 1
€12.- per maand
Tandarts 2
€24.- per maand
Tandarts 3
€38.- per maand

Tandartsverzekering van HEMA

De HEMA tandartsverzekering 2020 Tandarts 1 is de meest gekozen tandartsverzekering van HEMA afgelopen jaar. Voor een relatief klein bedrag per maand ontvang je een maximale vergoeding van 250 euro voor de kosten die gemaakt worden bij de tandarts.

 

De overige twee HEMA tandartsverzekeringen bieden een dekking van maximaal 500 euro en maximaal 750 euro per kalenderjaar. Voor kinderen onder de 18 jaar is geen aanvullende tandartsverzekering nodig, deze kosten vallen namelijk onder de basisverzekering.

Vergoedingen

Zorgverzekeraar HEMA vergoedt maximaal 80% van elke behandeling. Alleen op de halfjaarlijkse controles ontang je een volledige 100% vergoeding. De volgende behandelingen worden dus tachtig procent vergoed in 2020:

 • Wortelkanaalbehandeling
 • Kronen, Bruggen en implantaten
 • Kaakgewrichtsbehandelingen
 • Kunstgebitten
 • Eigen bijdrage voor kunstgebitten
 • Tandvleesbehandelingen
 • Chirurgische behandelingen
 • Consulten
 • Vullingen
 • Verdovingen
 • Gebitsreiniging
 • Kaakchirurgie
 • Fotos maken

Tandarts 1

Maximale vergoeding van 250 euro per kalenderjaar.

Tandarts 2

Maximale vergoeding van 500 euro per kalenderjaar.

Tandarts 3

Maximale vergoeding van 750 euro per kalenderjaar.

Aanvullende HEMA zorgverzekeringen

Naast de HEMA tandartsverzekering 2020 heb je de mogelijkheid om andere aanvullende HEMA zorgverzekeringen te kiezen. De drie tandartsverzekeringen op deze pagina kun je nog aanvullen met andere vergoedingen voor bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen en fysiotherapie in 2020.

 

Niet iedereen gaat zich aanvullend verzekeren, maar wanneer je extra kosten verwacht in 2020 kun je je laten indekken door een aanvullende verzekering  hiervoor af te sluiten. Wij hebben alle HEMA aanvullende verzekeringen voor het komend jaar onder de loep genomen en de belangrijkste vergoedingen en alle premies op een rijtje gezet. Bekijk hier de HEMA aanvullende verzekeringen.

Vergelijk de HEMA tandartsverzekering

Je huidige zorgverzekering vergelijken? Dat kan natuurlijk ook op onze website. De zorgvergelijker 2020 helpt jou bij het vinden van een nieuwe zorgverzekering voor aankomend jaar. De vergelijking wordt gedaan op basis van de door jouw ingevulde gegevens. Een onafhankelijke en kritische vergelijking op basis van jouw persoonlijke situatie.

 

Zo kun je aangeven of je aanvullend verzekerd wilt zijn voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen. Maar het belangrijkste is natuurlijk om even een check te doen of je huidige zorgverzekering goedkoper kan. De basisverzekering is bij iedere verzekeraar hetzelfde, maar de premie die je betaald kan enorm verschillen. Ook kun je de HEMA zorgverzekering 2020 terugvinden in de vergelijker voor zorgverzekeringen.