bekijk-de-aanvullende-zorgverzekering-van-hema-2020-hier

HEMA aanvullende verzekering 2020

 

Een Hema aanvullende verzekering 2020 afsluiten? Wij hebben de nodige informatie voor je uitgezocht. Alles over de aanvullende HEMA zorgverzekeringen lees je terug op onze website. Sinds 2014 biedt HEMA ook zorgverzekeringen aan. De zorgverzekering van HEMA valt onder het grote Menzis en is een zogenaamde naturapolis. Wat opvalt is het enorme prijsverschil in de HEMA zorgverzekering 2020 en de naturapolis van Menzis.

 

Zorgverzekeraar HEMA biedt in 2020 opnieuw drie verschillende aanvullende Hema verzekeringen aan. Een aanvullende verzekering bij Hema kun je afsluiten voor bijvoorbeeld fysiotherapie behandelingen, spoedeisende zorg in het buitenland of voor alternatieve geneeswijzen. Op deze pagina hebben wij alle HEMA aanvullende verzekering 2020 voor je op een rijtje gezet. Bekijk direct de belangrijkste vergoedingen/dekkingen en de bijbehorende premie.

Aanvullend 1
€ 7.50 p/m
Aanvullend 2
€ 15.- p/m
Aanvullend 3
€ 29.- p/m

Aanvullend 1

De Aanvullend 1 polis is de goedkoopste aanvullende verzekering van Hema in het aankomend jaar. Veel vrouwen kiezen deze aanvullende polis omdat er een volledige vergoeding voor anticonceptie inzit. Hieronder zie je de belangrijkste vergoedingen vanuit deze aanvullende Hema zorgverzekering:

 

 • 9 Fysiotherapie behandelingen
 • 100% spoedeisende zorg buitenland
 • Spoedeisende tandheelkundige zorg buitenland (250 euro)
 • 100 euro voor reisvaccinaties
 • 100% anticonceptie vergoeding (vanaf 21 jaar)

 

Om alle andere vergoedingen en details over deze verzekering aanvullend van Hema te bekijken verwijzen wij je door naar de website van Hema. Hier kun je direct je Hema aanvullende verzekering 2020 afsluiten! Vergeet overigens niet om de polisvoorwaarden even door te nemen, hierin staat exact wat jij kunt verwachten van zorgverzekeraar HEMA.

Aanvullend 2 (meest gekozen)

De Hema aanvullende verzekering 2020 Aanvullend 2 biedt net even dat extra wat de Aanvullend 1 mist. Zo krijg je drie extra fysiotherapie behandelingen. Een aanvullende Hema verzekering is overigens niet verplicht om af te sluiten. Maar wel handig als je denkt dat de basisverzekering niet voldoende dekking geeft aankomend jaar. Hieronder de belangrijkste dekkingen van Aanvullende 2:

 

 • 12 fysiotherapie behandelingen
 • Vergoeding eigen bijdrage geneesmiddelen (200 euro)
 • 100% spoedeisende zorg buitenland
 • 250 euro tandheelkundige zorg in het buitenland (spoedeisend)
 • 100 euro reisvaccinaties vergoeding
 • Anticonceptie vanaf 21 jaar 100% vergoed
 • Voetzorg van 200 euro

 

Lees direct verder op de website van Zorgverzekeraar HEMA om alle details te bekijken van deze en de andere Hema aanvullende verzekeringen. Wij verwijzen onze bezoekers altijd door om de zorgverzekering af te sluiten. Je regelt dus alles direct met de zorgverzekeraar.

Aanvullend 3

Zoek je de meest uitgebreide HEMA 2020 aanvullende zorgverzekering? De Aanvullend 3 verzekering van zorgverzekeraar HEMA biedt veel dekkingen en vergoedingen. Vooral voor mensen die toch even iets vaker dan gemiddeld naar de fysio willen of moeten gaan biedt deze aanvullende HEMA polis 2020 Aanvullend 3 de uitkomst. Hieronder de belangrijkste dekkingen die komen met de Aanvullend 3:

 

 • 18 fysiotherapie behandelingen
 • Orthodontie kinderen max 1500 euro
 • Vergoeding eigen bijdrage geneesmiddelen 200 euro
 • Vergoeding eigen bijdrage kraamzorg + kraampakket
 • Spoedeisende zorg buitenland (100%)
 • Tandheelkundige zorg buitenland 250 euro
 • Reisvaccinaties 150 euro
 • Anticonceptie vanaf 21 jaar (100%)
 • Voetzorg vergoeding 200 euro

 

Voor de orthodontie vergoeding geldt een wachtwijd van 1 jaar. Voor meer informatie over deze uitgebreide HEMA aanvullende zorgverzekering 2020 verwijzen wij je door naar de website van Hema. Vergeet niet de polisvoorwaarden even door te nemen, hierin staat beschreven wat de voorwaarden zijn van de vergoedingen/dekkingen. Het afsluiten doe je uiteraard ook uitsluitend bij HEMA.

Tandartsverzekeringen van HEMA

Naast de drie aanvullende 2020 HEMA verzekeringen biedt de verzekeraar ook drie tandartsverzekeringen aan in 2020. De vraag is natuurlijk, heb ik een tandartsverzekering nodig? Denk je vaker naar de tandarts te moeten gaan dan de halfjaarlijkse controles? De kosten zijn hoog te noemen die gemaakt worden tijdens een tandarts bezoek.

 

Je indekken voor deze hoge kosten is natuurlijk slim. Ook de HEMA tandartsverzekeringen hebben wij uitgezocht, de belangrijkste vergoedingen en alle premies vind je terug op onze website. Het uitbreiden van je basisverzekering kan met een aanvullende- en tandartsverzekering. Hierdoor ga jij meer vergoedingen ontvangen in het aankomende jaar.

HEMA vergelijken en afsluiten

De HEMA zorgverzekeringen vergelijken doe je met de zorgvergelijker 2020 op onze website. Bekijk in slechts enkele klikken of je huidige zorgverzekering nog wel het beste bij je past. Vul aan de linkerkant van de vergelijker je gegevens in zodat de vergelijking gedaan wordt op basis van jouw persoonlijke situatie.

 

Het jaarlijks vergelijken en overstappen kan je soms wel honderden euro’s besparen. De HEMA aanvullende verzekering 2020 komt ook zeker terug in de vergelijking. Direct afsluiten? Klik op premie berekenen en je wordt doorverwezen naar de juiste pagina bij de verzekeraar.