vergoeding-voor-fysiotherapie-in-2020

Fysiotherapie vergoedingen 2020

Op deze pagina lees je alles over fysiotherapie vergoedingen voor aankomend jaar. Je wilt natuurlijk precies weten welke zorgverzekeraar de beste fysiotherapie vergoeding geeft in 2020. Wij hebben de verzekeringen voor fysiotherapie uitgezocht en de belangrijkste informatie hier beschreven.

 

Je ziet hier direct welke zorgmaatschappij in 2020 de hoogste fysiotherapie vergoeding biedt en welke premie je hiervoor moet gaan betalen. Om meer informatie te lezen over desbetreffende verzekering verwijzen wij je door naar de juiste pagina van de verzekeraar. Hier kun je de fysio verzekering afsluiten of de polisvoorwaarden lezen.

aanvullende-zorgverzekeringen-2020-de-friesland

Zorgverzekeraar De Friesland

Bij de Friese verzekeraar kun jij aanvullende vergoedingen krijgen voor fysiotherapie. Er zijn 4 aanvullende modules met ieder een maximaal aantal behandelingen.

 

 • AV Budget – 9 behandelingen
 • AV Standaard – 12 behandelingen
 • AV Extra – 20 behandelingen
 • AV Optimaal – Medisch noodzakelijke behandelingen
fbto-2020-aanvullend

Zorgverzekeraar FBTO

Er zijn vergoedingen verkrijgbaar voor fysiotherapie bij FBTO. Met de Module Spieren & Gewrichten kun je kiezen uit een maximale vergoeding van € 200,- en € 350,- per jaar. In de praktijk komt dat neer op ongeveer 6- en 10 behandelingen. Deze module dien je toe te voegen aan de basisverzekering van de verzekeraar. Bereken direct je premie of klik op meer informatie voor alle details.

besured-2020-aanvullende-zorgverzekeringen

Aanvullend bij Besured

Wanneer jij bij Besured de basisverzekering afsluit, kan je kiezen uit drie aanvullende modules. Met de Love-2-Move en de All-in-1 aanvullende zorgverzekeirng krijg vergoedingen voor fysiotherapie.

 

 • Love-2-Move – 8 behandelingen
 • All-in-1 – 10 behandelingen
zorgverzekering-2020-zorgverzekeraar-HEMA

Fysiotherapie en HEMA

Met de aanvullende verzekeringen van HEMA krijg je een aantal behandelingen vergoedt van de verzekeraar. Je kunt kiezen uit drie verzekeringen waaronder:

 

 • Aanvullend 1 – 9 behandelingen
 • Aanvullend 2- 12 behandelingen
 • Aanvullend 3 – 18 behandelingen

Vergoeding voor fysiotherapie

Je vraagt je natuurlijk af hoe het nou zit met de fysiotherapie behandelingen en vergoedingen vanuit de basisverzekering. Dit hangt af van een aantal punten;

 

 • Je leeftijd
 • Welke aandoeing moet behaneld worden?
 • Is het een chronische aandoening?

 

Als het een chronische aandoening betreft, dan zul je de eerste 20 behandelingen zelf moeten betalen bij de fysiotherapie. Na de 20e behandeling zal de basisverzekering een vergoeding gaan geven. Als je kiest voor een Fysiotherapie aanvullende verzekering 2020 dan is het mogelijk dat je zorgverzekeraar ook die eerste 20 fysio behandelingen volledig of gedeeltelijk gaat betalen. Om erachter te komen hoe dit exact zit zou je de polisvoorwaarden van de verzekeraar moeten lezen. Wij kunnen je hier verder niet bij helpen, wij verwijzen je dan ook uitsluitend door naar de zorgmaatschappij om deze informatie in te winnen.

 

Voor kinderen jonger da 18 worden de eerste 9 fysiotherapie behandelingen vergoedt door de basisverzekering 2020. Er bestaat nog een mogelijkheid voor kinderen als de 9 behandelingen niet voldoende blijkt te zijn.

Aanvullende zorgverzekering voor fysiotherapie in 2020

Om erachter te komen of een aanvullende fysiotherapie 2020 verzekering het beste is om af te sluiten zou je een aantal punten op een rijtje moeten gaan zetten. Zo zou je moeten bedenken hoe vaak je eigenlijk je wilt laten behandelen door een fysiotherapeut aankomend jaar. Is je huidige fysiotherapeut aangesloten bij desbetreffende zorgverzekering? En kies je voor een fysiotherapie verzekering 2020 die een bedrag vergoed per jaar, of liever in aantallen behandelingen.

Alle informatie die je hier leest hebben wij zorgvuldig samengesteld, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar de website van de zorgverzekeraar. Wij geven immers geen persoonlijk advies met betrekking tot de zorgverzekeringen op onze website. Direct zaken doen met de zorgverzekeraar is in jouw voordeel, aldus ons.