zorgverzekering-friesland-2020-vergelijken

Friesland zorgverzekering 2020

 

Benieuwd of een Friesland zorgverzekering 2020 de beste voor jou is? Wij hebben alle Friesland zorgverzekeringen op een rijtje gezet. Lees direct handige informatie en bekijk de premies voor alle Friesland basisverzekeringen voor het jaar 2020. Maar wie is nou eigenlijk zorgverzekeraar Friesland? Met maar liefst 560.000 verzekerden is de Friesland Zorgverzekeraar wel echt een grote zorgverzekeraar.

 

De Friesland is onderdeel van het nog grotere Achmea, toch zit er wel een duidelijk verschil in beide zorgmaatschappijen. Je hebt de mogelijkheid om het eigen risico 2020 in termijnen te betalen. Je kunt eenvoudig alles online regelen met een Friesland 2020 zorgverzekering. Zo kun je online een declaratie doen via de app, of natuurlijk via de website. Bekijk hieronder alle Friesland zorgverzekeringen 2020 op een rijtje. Bekijk de mogelijkheden die de Friesland heeft, en stap eventueel direct over op de site van de zorgverzekeraar.

Zelf Bewust Polis
€ 110,50
Alles Verzorgd Polis
€ 125,45 p/mnd

Zelf Bewust Polis

De Friesland Zelf Bewust Polis 2020 is een naturapolis. Deze zorgverzekering Friesland biedt je de mogelijkheid om de zorgpremie per kwartwaal te betalen. Hierdoor krijg jij extra korting op je maandelijkse premie.

 

Met de Zelf Bewust Polis in het jaar 2020 krijg je een volledige (100%) vergoeding wanneer je je laat behandelen door een zorgverlener die een contract heeft afgesloten met de verzekeraar. Kies je ervoor om je te laten behandelen bij een niet-gecontracteerde zorgverlener krijg je maximaal 70 procent vergoed met de Friesland zorgverzekering 2020 Zelf Bewust Polis.

 

Waneer je kiest voor deze Friesland 2020 zorgverzekering dien je alle online te regelen met de zorgverzekeraar. Voor sommige mensen is dit geen probleem, maar bedenk dus goed of jij hier tevreden over bent.

Alles Verzorgd Polis

De Friesland 2020 zorgverzekering Alles Verzorgd is net als de Zelf Bewust Polis een naturapolis. Het verschil zit hem in de vergoeding die je krijgt wanneer je je laat behandelen bij een zorgverlener zonder contract met zorgverzekeraar Friesland.

 

Je krijgt een volledige vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners, en 80% vergoed bij een niet- gecontracteerde zorgverlener. Naast het online regelen van al je zorgzaken kun je ook langs bij de servicepunten voor je vragen. Lees alles over de Alles Verzorgd Polis van de Friesland voor het jaar 2020 op de website van de zorgverzekeraar.

Aanvullende zorgverzekering

Je Friesland zorgverzekering uitbreiden? Dat kan natuurlijk slim zijn als jij kosten denkt te moeten maken in 2020 voor bijvoorbeeld de fysiotherapie. Zorgverzekeraar Friesland biedt in 2020 vier verschillende aanvullende zorgverzekeringen aan. Deze voeg je toe aan de basisverzekering, om zo meer vergoedingen en dekking te krijgen aankomend jaar.

 

Net als de basis Friesland zorgverzekeringen hebben wij de aanvullende verzekeringen voor je onder de loep genomen. Wij bespreken de belangrijkste vergoedingen en tonen je de premies. Alle informatie lees je dus terug op onze site! Op deze pagina bekijk je de aanvullende Friesland verzekeringen. 

Tandartsverzekeringen van Friesland

Ga jij aankomend jaar vaker naar de tandarts dan de periodieke controles? Dan zou je wel eens een hoop geld kunnen besparen door hier een tandartsverzekering voor af te sluiten. De kosten bij de tandarts zijn altijd hoog, en een Friesland tandartsverzekering zou je hiervoor kunnen afsluiten.

 

Zorgverzekeraar Friesland biedt in 2020 drie verschillende tandartsverzekeringen aan. Het verschil zit in de maximale vergoeding die je gaat ontvangen van de verzekeraar. Deze drie Friesland verzekeringen hebben wij onderzocht en de belangrijkste details lees je terug op onze site. Op deze pagina bekijk je de Friesland tandartsverzekeringen.

De Friesland vergelijken

Nu je de mogelijkheden hebt kunnen bekijken van zorgverzekeraar de Friesland, is het tijd om te vergelijken. Met behulp van onze slimme zorgvergelijker 2020 is het vinden van de juiste zorgverzekering een stuk eenvoudiger gemaakt.

 

Vul je gegevens aan de linkerkant in, en eventueel je huidige zorgverzekering. Automatisch gaat de vergelijker aan de slag om de zorgverzekeringen te vergelijken. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat vervolgens direct bovenaan! De Friesland zorgverzekering 2020 is uiteraard terug te vinden in de uitgebreide vergelijking.