een-friese-zorgverzekering-in-2020

Friesland aanvullende verzekering 2020

Naast de Friesland zorgverzekering 2020 kun je natuurlijk ook ervoor kiezen om een aanvullende Friesland verzekering 2020 af te sluiten. Maar welke aanvullende verzekeringen van biedt zorgverzekeraar Friesland aan? Wij hebben het voor je uitgezocht en alle belangrijke Friesland verzekering informatie vind je terug op deze pagina.

 

Een Friesland aanvullende verzekering 2020 biedt dekking voor onder andere fysiotherapie behandelingen, alternatieve geneeswijzen maar ook kosten die gemaakt worden bij de tandarts kunnen vergoed worden vanuit een aanvullende Friesland verzekering. De verplichte basisverzekering is beperkt, en de inhoud wordt ieder jaar aangespast door de Rijksoverheid. Door een aanvullende polis af te sluiten, ga je extra dekking ontvangen en in sommige situaties kan dit erg handig zijn.

 

Op deze pagina hebben wij de belangrijkste vergoedingen en dekkingen per aanvullende Friesland zorgverzekering opgeschreven. Bekijk in slechts enkele minuten welke polis het beste aansluit bij jou wensen. Voor alle vergoedingen verwijzen wij onze bezoekers naar de website van de Friesland. Je doet immers alleen directe zaken met de zorgverzekeraar!

AV Budget
€ 6,95 p/mnd
AV Standaard
€ 14,75 p/mnd
AV Extra
€ 22,95 p/mnd
AV Optimaal
€ 46,50 p/mnd

AV Budget

Er zijn in 2020 weer vier verschillende Friesland aanvullende verzekeringen te kiezen. De Friesland AV Budget verzekering biedt dekkingen voor fysio behandelingen en anticonceptie. Met deze aanvullende Friesland 2020 verzekering heb je net even iets meer zekerheid dat de kosten worden gedekt die je gaat maken. Hieronder de vergoedingen vanuit de AV Budget:

 

 • 9 Fysiotherapie behandelingen
 • 100% vergoeding voor anticonceptie (vanaf 21 jaar)
 • Europese buitenlanddekking

 

Voor meer informatie over de Friesland aanvullende verzekering 2020 AV Budget verwijzen wij je graag door naar de site van de verzekeraar. Hier lees je alle informatie en kun je direct deze polis afsluiten.

AV Standaard

De Friesland aanvullende verzekering 2020 AV standaard biedt extra dekkingen voor zowel fysiotherapie als een vergoeding voor alternatieve geneeswijzen aankomend jaar. Bekijk hieronder de belangrijkste aanvullende verzekering vergoedingen:

 

 • 12 fysiotherapie behandelingen
 • Anticonceptie 100% vergoed (vanaf 21 jaar)
 • Alternatieve geneeeswijzen vergoeding van € 200
 • € 60 per 3 jaar voor brillen en lenzen

 

Wij verwijzen je graag door naar de website van zorgverzekeraar Friesland om alle informatie en vergoedingen te bekijken van deze aanvullende Friesland verzekering. Het afsluiten van een Friesland 2020 aanvullende verzekering is geregeld binnen enkele minuten. Vergeet niet de polisvoorwaarden even door te nemen, hierin staat beschreven wat jij kunt verwachten van de Friesland. Zo voorkom je voor verassingen te staan in 2020!

AV Extra

De meeste mensen kiezen voor de Friesland aanvullende verzekering AV Extra. Je bent namelijk met deze aanvullende Friesland 2020 verzekering ook weer prima verzekerd aankomend jaar. Je krijgt ruime vergoedingen voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen. Hieronder een aantal belangrijke vergoedingen die komen met de AV Extra van zorgverzekeraar Friesland.

 

 • 20 fysiotherapie behandelingen
 • Anticonceptie vanaf 21 jaar volledig vergoed
 • Alternatieve geneeswijzen vergoeding van € 400
 • Curcus vergoeding van maximaal € 125

 

Natuurlijk krijg je met deze aanvullende Friesland verzekering 2020 meer vergoed. Wij verwijzen je dan ook graag door de website van de Friesland om alle vergoedingen te bekijken. Naast deze zorgverzekering van de Friesland verzekeraar kun je namelijk ook direct alle andere zorgverzekeringen voor het jaar 2020 bekijken. Het afsluiten doe je natuurlijk direct op de site zelf in enkele klikken.

AV Optimaal (meest uigebreid)

Wil je voor geen enkele verassing komen te staan in 2020? Het meest uitgebreide Friesland aanvullende 2020 verzekering is net als voorgaande jaren de AV Optimaal verzekering. Voor alle behandelingen krijg je maximaal vergoed. Zo krijg je een flink aantal behandelingen bij de fysiotherapie in 2020, ruime vergoeding voor alternatieve geneeswijzen, en een prima vergoeding voor je nieuwe bril of lenzen.

 

Voor de exacte inhoud van deze aanvullende Friesland verzekering 2020 verwijzen wij je door naar de site van zorgverzekeraar Friesland. Daar lees je namelijk alle vergoedingen en kun je eventueel direct deze Friesland aanvullende verzekering afsluiten. Klik op meer informatie en wij sturen je direct door naar de beveiligde omgeving van de zorgmaatschappij.

Friesland Tandartsverzekering 2020

Naast de basisverzekering, en de vier aanvullende verzekeringen biedt zorgverzekeraar Friesland ook weer in 2020 tandartsverzekeringen aan. Wij hebben ze voor je uitgezocht en de belangrijkste punten even op een rijtje gezet. Veel mensen kiezen om een tandartsverzekering af te sluiten, maar waarom eigenlijk? De kosten die gemaakt worden bij de tandarts vallen eigenlijk nooit binnen de verplichte basisverzekering.

 

De gemaakte kosten dien je dus volledig zelf te voldoen. Om geen extra kosten te krijgen in 2020 kun je je voor deze tandartskosten dekking via een Friesland tandartsverzekering. Bekijk alle vergoedingen en pramies voor de Friesland tandartsverzekering en sluit hem eventueel direct af! Op deze pagina bekijk je de tandartsverzekeringen van zorgverzekeraar Friesland.

Vergelijk de Friesland zorgverzekering

Je huidige zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de zorgvergelijker 2020 op onze website en bekijk of je huidige zorgverzekering nog de juiste is voor het nieuwe jaar! De Friesland basisverzekering 2020 is mischien wel geschikt voor jou in het aankomend jaar. Vul je gegevens in aan de linkerkant zodat de vergelijking volledig gebasseerd wordt op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen.

 

Vergelijk zorgverzekeraars van Nederland en zie in slechts enkele klikken of je de goedkoopste zorgverzekering 2020 kunt afsluiten. Vul aan de linkerkant van de vergelijk je gegevens in (deze worden niet opgeslagen door ons) en bekijk direct welke zorgverzekering het beste past in jouw situatie.