de-zorgverzekering-van-fbto-2020

FBTO zorgverzekering 2020

Je zoekt informatie over een FBTO zorgverzekering 2020 maar je weet eigenlijk niet zeker of deze zorgverzekering wel bij je past. Wij hebben de nodige en belangrijkste informatie over alle FBTO zorgverzekeringen uitgezocht. Alle informatie omtrent de FBTO 2020 zorgverzekering lees je terug op deze pagina.

 

Hoeveel mensen hebben eigenlijk een FBTO zorgverzekering op dit moment? Maar liefst een half miljoen Nederland hebben een zorgverzekering van zorgverzekeraar FBTO. De verzekeraar valt onder het nog grotere ACHMEA. Er bestaan twee verschillende FBTO basisverzekeringen, een restituatie- en naturapolis. Naast deze twee FBTO zorgpolissen zijn er maar liefst 11 aanvullende modules.

Naturapolis
€ 116,95
restitutiepolis
€ 122,50
Aanvullend vanaf
€ 1,50

FBTO basis zorgverzekering naturapolis

De FBTO zorgverzekering 2020 is een naturapolis. Dat wilt zeggen dat je terecht kunt bij gecontracteerde zorgverleners. Je krijgt wanneer je je laat behandelen door en zorgverlener met een overeenkomst met de verzekeraar een volledige vergoeding. Je kunt met deze FBTO zorgverzekering 2020 Naturapolis trouwens gewoon terecht bij alle ziekenhuizen in Nederland!

 

Als je naar een niet- gecontracteerde zorgverlener gaat wordt 75%van de rekening vergoed door zorgverzekeraar FBTO. Over het algemeen kun je vaststellen dat er veel zorgverleners een overeenkomst hebben met de zorgverzekeraar, dat maakt de FBTO zorgverzekering 2020 natuurlijk wel aantrekkelijk.

FBTO retitutieverzekering

Je wilt een FBTO zorgverzekering 2020 met een volledige vrije zorgkeuze? Dan zou je kunnen kiezen voor de FBTO restitutieverzekering. Je kiest je eigen zorgverleners, het maakt dus niet uit of deze een contract/overeenkomst heeft met de zorgverzekeraar. De 2020 FBTO zorgverzekering Naturapolis biedt een 75 procent vergoeding voor behandelingen bij een niet- gecontracteerde zorgverlener.

 

De Restitutiepolis van zorgverzekeraar FBTO biedt een 100% vergoeding voor iedere zorgverlener in Nederland. Om erachter te komen of de restitutie FBTO zorgverzekering 2020 de juiste keuze is kun je het beste nog even een uitgebreide zorgverzekering vergelijking maken op onze site via de zorgvergelijker 2020.

Aanvullende zorgverzekering van FBTO

Naast de twee FBTO basisverzekeringen biedt de verzekeraar ook weer in 2020 elf verschillende aanvullende modules. Dit zijn aanvullende FBTO zorgverzekeringen die vergoedingen bieden voor onder andere Alternatieve Geneeswijzen en Fysiotherapie.

 

Net als voorgaande jaren biedt zorgverzekeraar FBTO ook tandartsverzekeringen aan. Alle aanvullende modules van FBTO hebben wij onder de loep genomen en de belangrijkste informatie op een rijtje gezet. Belangrijk is om even te onthouden is dat een aanvullende verzekering nooit verplicht is, maar mischien wel handig! Klik hier om de aanvullende FBTO modules te bekijken.

FBTO zorgverzekeringen vergelijken

Overstappen naar een FBTO zorgverzekering 2020? Dat kan natuurlijk via onze site. Wij verwijzen je graag door naar de website van de verzekeraar. Het overstappen kost slechts enkele minuten, en doe je dit voor 31 december dan regelt FBTO het opzeggen van je huidige polis! Wanneer je niet zeker weet of een FBTO zorgverzekering de juiste keuze, kun je nog even de vergelijker op onze website gebruiken.

 

De zorgvergelijker 2020 biedt een handige en makkelijke mogelijkheid om de juiste zorgverzekering te kiezen voor het nieuwe jaar. Aan de linkerkant vul je je gegevens in, zodat de vergelijking gedaan wordt op basis van jouw situatie. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat dan bovenaan, klik vervolgens op premie bereken om deze af te sluiten. Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijken.