zorgverzekering-fbto-2020

FBTO tandartsverzekering 2020

Een FBTO tandartsverzekering 2020 afsluiten? Wij hebben de mogelijkheden voor je uitgezocht. Alle FBTO zorgverzekeringen vind je terug op deze pagina. Belangrijk om te weten is dat wanneer je een aanvullende FBTO zorgverzekering wilt afsluiten je de basispolis ook bij FBTO dient te hebben. Er bestaan net zoals in voorgaande jaren drie verschillende polissen waar je uit kunt kiezen. Wij bespreken de opties op deze pagina!

 

Je kunt een FBTO tandartsverzekering 2020 toevoegen aan je basisverzekering om een vergoeding te ontvangen voor bijvoorbeeld de tandartscontrole of voor een bezoek aan de mondhygiënist. Het is overigens niet veplicht om een tandartsverzekering af te sluiten, enkel de basisverzekering is verplicht vanaf 18 jaar. In sommige situaties zou het wel slim zijn om je aanvullend te verzekeren voor de tandarts, de kosten zijn namelijk altijd hoog.

 

Bekijk hieronder in het kort de mogelijkheden. Voor meer informatie en het afsluiten van de tandartsverzekeringen verwijzen wij je altijd door naar de juiste pagina van de zorgverzekeraar.

Tandartsverzekering van FBTO

FBTO tand 250
€8,95 per maand
FBTO tand 500
€ 24,95 per maand
FBTO tand 750
€43,25 per maand

FBTO tand € 250

75% voor tandarts

75% voor mondhygiëne en parodontologie

FBTO tand € 250

100% voor tandarts

75% voor mondhygiëne en parodontologie

FBTO tand € 500

100% voor tandarts

75% voor mondhygiëne en parodontologie

FBTO tand € 750

100% voor tandarts

75% voor mondhygiëne en parodontologie

Orthodontie vergoedingen FBTO

Je kind moet naar de orthodontist in 2020? En je wilt hiervoor graag een FBTO 2020 tandartsverzekering voor afsluiten? De tandartsverzekering Tand module biedt hiervoor geen mogelijkheden.

 

Je zou dan moeten kiezen voor de aanvullende FBTO module Gezichtzorg & Orthodontie. Klik hier om de pagina te bezoeken met meer uitleg over de orthodontie vergoedingen van FBTO in het jaar 2020. Dit is overigens een dekking voor kinderen tot 18 jaar.

Overige tandarts vergoedingen van FBTO

Niet alle behandelingen worden vergoed met een FBTO tandartsverzekering 2020 module Tand. De meeste behandelingen natuurlijk wel, maar het is goed om te weten wat wel en niet vergoed gaat worden door zorgverezkeraar. Orthodontie wordt dus zoals eerder gemeld dus niet vergoed met een Module Tand, hiervoor dien je de Gezichtzorg & Orthodontie module voor te kiezen, bekijk de polis op deze pagina.

Wel verzekerd:

 • Tandartscontrole
 • Vullingen
 • Tandsteen weghalen
 • Kronen en Bruggen
 • Mondhygiëniste
 • Implantaten
 • Tandvlees behandelingen
 • Eigen bijdrage kunstgebit/klikgebit

Niet verzekerd:

 • Tanden bleken
 • Orthodontie
 • Afspraken die niet zijn nagekomen

FBTO aanvullende verzekeringen

Naast de FBTO tandatsverzekeringen biedt de zorgverzekeraar ook andere aanvullende FBTO verzekeringen aan. Deze hebben wij uitgezocht en ook voor deze verzekeringen de belangrijkste vergoedingen en bijbehorende premies op een rijtje gezet.

 

Naast de FBTO zorgverzekering 2020 kun je dus deze aanvullende verzekeringen toevoegen aan je basisverzekering. Belangrijk om te weten is dat aanvullend verzekeren niet verplicht is, maar wel handig als je extra kosten verwacht in 2020 van bijvoorbeeld fysiotherapie behandelingen. Bekijk hier alle aanvullende verzekeringen van FBTO.

De FBTO tandartsverzekering vergelijken

Wij hebben je veel informatie gegeven over de mogelijkheden van FBTO in 2020. Nu is het tijd om een vergelijking te doen om erachter te komen of een overstap naar de verzekeraar jou iets gaat opleveren. Met behulp van de zorgvergelijker 2020 is het vinden van de beste zorgverzekering een stuk eenvoudiger.

 

De FBTO zorgverzekering 2020 is terug te vinden in de uitgebreide zorgverzekering vergelijking. Vul je gegevens in aan de linkerkant van de vergelijker, zodat de vergelijking volledig gebasseerd wordt op basis van jouw persoonlijke wensen.

 

Een groot voordeel van onze vergelijker is dat je ook aanvullende vergoedingen kunt toevoegen, zodat je niet alleen maar de basisverzekering vergelijkt. Maar hoe werkt het afsluiten? Wij informeren onze bezoekers alleen, het afsluiten doe je altijd bij de zorgmaatschappij zelf.