zorgverzekering-fbto-2020

FBTO aanvullende verzekering 2020

 

Op deze pagina bekijk je de FBTO aanvullende verzekering 2020 en de belangrijkste informatie qua premies en vergoedingen. Waarom zou ik een aanvullende FBTO verzekering 2020 moeten afsluiten? De basispolis dekt namelijk niet alle kosten, om een uitgebreide dekking te krijgen in 2020 zou je je aanvullend kunnen verzekeren.

 

Wanneer jij in 2020 naar de fysiotherapeut wilt gaan, of gebruik wilt maken van alternatieve geneeswijzen zou je hiervoor een aanvullende verzekering voor nodig zijn. De kosten voor deze behandelingen vallen namelijk in bijna alle gevallen niet onder de basisverzekering. Voor een extra zorgpremie per maand, ga jij dus een vergoeding krijgen van de zorgverzekeraar.

 

De FBTO aanvullende verzekering 2020 kun je in sommige gevallen het hele jaar door aanzetten. Je kinderen zijn overigens ook gewoon meeverzekerd met de module die jij afsluit. Het is slim om je kind of kinderen toe te voegen aan de ouder met de meest uitgebreide zorgverzekering.

Spieren & Gewrichten
€ 5,75 per maand
Gezichtszorg & Orthodontie
€ 23,75 per maand
Gezinsplanning
€14,75 per maand
Alternatieve geneeswijzen
€ 8,25 per maand

Spieren & Gewrichten

Je FBTO zorgverzekering 2020 kunt je uitbreiden met een van de 11 FBTO aanvullende verzekeringen. De Spieren & Gewrichten module geeft je dekking voor onder andere fysio- en oefentherapie. Ook krijg je met deze aanvullende FBTO verzekering 2020 een vergoeding voor oedeemtherapie en kinderfysiotherapie.

 

De Spieren & Gewrichten FBTO aanvullende verzekering geeft een vergoeding van 350 euro of 200 euro per kalenderjaar. Je kunt tijdens het kalenderjaar de vergoeding niet verhogen of verlagen.

 

Je krijgt een volledige vergoeding wanneer je je laat behandelen bij een gecontracteerde zorgverlener. Dit geldt voor zowel de natura- en restitutiepolis FBTO zorgverzekering. Als je naar een niet- gecontracteerde zorgverlener gaat en je hebt de restitutiepolis van FBTO krijg je ook gewoon een volledige 100% vergoeding voor je behandeling.

 

Voor alle informatie en vergoedingen van de Spieren & Gewrichten FBTO aanvullende verzekering 2020 verwijzen wij je graag door naar de website van de zorgverzekeraar. Daar lees je alle vergoedingen voor deze aanvullende FBTO module.

 

Om gebruik te kunnen maken van een FBTO aanvullende 2020 verzekering dien je ook de basisverzekering bij zorgverzekeraar FBTO af te sluiten. Bekijk hier alle FBTO basisverzekeringen voor het aankomend jaar.

Gezichtszorg & Orthodontie

De aanvullende FBTO zorgverzekering 2020 Gezichtszorg & Orthodontie biedt je een vergoeding voor orthodontie of acne behandelingen. Deze FBTO aanvullende verzekering 2020 biedt verschillende vergoedingen, zo kun je een deel van de kosten van je hoortoestel of pruik vergoed krijgen van zorgverzekeraar FBTO.

 

Je kind krijgt een beugel in 2020? Met deze FBTO aanvullende verzekering 2020 krijg je een eenmalige vergoeding van 500 euro per kalenderjaar (per kind tot 18 jaar). Naast deze beugel vergoeding van FBTO krijg je ook maximaal 250 euro per kalenderjaar vergoed voor onder andere:

 

 • Acne
 • Eigen bijdrage gehoorapparaat
 • Eigen bijdrage pruik
 • Camouflagetherapie

 

Naast bovenstaande dekkingen krijg je ook een vergoeding voor een nieuwe bril. Je krijgt bij Specsavers 100 euro voor een complete bril per kalenderjaar. Om deze mooie korting te krijgen dien je wel in de winkel je zorgpas te tonen.

 

Je kind een nieuwe bril nodig? Deze 100 euro vergoeding geld ook gewoon voor je kind tot 18 jaar. Voor alle informatie over deze FBTO aanvullende verzekering 2020 verwijzen wij je door naar de website van de zorgverzekeraar.

Gezinsplanning

Breid je FBTO zorgverzekering 2020 uit met de module Gezinsplanning. Met deze aanvullende FBTO verzekering 2020 krijg je een vergoeding voor anticonceptie, maar ook een kraampakket. Je krijgt ook een deel van de kosten van kraamzorg terug van Zorgverzekeraar FBTO.

 

Verwacht je een kind in 2020? Met de aanvullende FBTO verzekering 2020 Gezinsplanning krijg je max 250 euro per kalenderjaar voor eigen bijdrage bevalling, kraamzorg en lactatiekundig advies. Zo kun je ook bijvoorbeeld een cursus borstvoeding volgen op kosten van de zorgverzekeraar. Naast dit ontvang je nog per verzekerde 250 euro per kalenderjaar voor:

 

Vrouwen:

 • Anticonceptie
 • Uitgestelde kraamzorg

 

Vrouwen & Mannen

 • Sterillisatie
 • Kraamzorg bij adoptie
 • EHBO-cursus
 • Plaswekker

 

Lees alle details over de Gezinsplanning FBTO aanvullende verzekering 2020 op de website van de verzekeraar. Wij verwijzen je graag door naar de juiste pagina om alle informatie vinden met betrekking tot de aanvullende modules voor het aankomend jaar.

Alternatieve geneeswijzen FBTO

Gebruik maken van Alternatieve Geneeswijzen in 2020? Zorgverzekeraar FBTO heeft een aparte module in het leven geroepen die vergoedingen geeft voor het gebruik van alternatieve geneeswijzen.

 

Deze FBTO aanvullende verzekering 2020 kun je toevoegen aan je FBTO zorgverzekering 2020. Je krijgt een dekking voor de volgende alternatieve geneeswijzen:

 

 • Acupunctuur
 • Homeopathie
 • Hypnotherapie
 • Mesologie
 • Shiatsu
 • Reflexzonetherapie

 

Deze aanvullende FBTO zorgverzekering geeft een dekking tot maximaal 350 euro per kalenderjaar. Je kunt kiezen voor een vergoeding van 200 euro per kalenderjaar, of 350 euro.

 

Met deze aanvullende FBTO module ben je aanvullend verzekerd voor sportmassages, mindfulness en andere personal trainingen. Voor de overige details van deze Alternatieve Geneeswijzen FBTO verzekering verwijzen wij je naar de website van de verzekeraar. Daar kun je direct de module afsluiten.

 

Wij hebben ook voor jou de FBTO zorgverzekering 2020 uitgezocht en de belangrijkste details opgeschreven. Klik hier om direct de basispolis van FBTO te bekijken.

Deze aanvullende modules kun je het hele jaar door aanzetten:

Naast de vier hierboven genoemde FBTO aanvullende verzekeringen voor 2020 zijn er nog 7 aanvullende modules die je kunt toevoegen aan je FBTO zorgverzekering. Wij benoemen deze overige modules hieronder in het kort.

 

Wanneer je meer informatie over desbetreffende aanvullende FBTO zorgverzekering 2020 wilt lezen kun je klikken op premie bereken. Wij verwijzen je dan door naar de website van de verzekeraar om alle details te lezen.

Zorg & Hestel

De Zorg & Herstel afsluiten kost slechts enkele euro’s per jaar kun jij je laten verzekeren voor bijvoorbeeld vervangende manterzorg, hospice en gezinszorg.

Conditie & Fitheid

Je kunt langs bij een personal trainer voor personal training, maar ook voor sportmassages en Health Check kun je een vergoeding krijgen van FBTO.

Beter in je vel

De Beter in je vel module van FBTO geeft je mogelijkheid om online hulp te krijgen bij slaapproblemen, depressies en piekeren. Dit voor enkele euro’s per maand extra.

Tand ongeval

Dekking voor tandheelkundige zorg als gevolg van een ongeval.

Ongevallen

Voor bijvoorbeeld blijvende invaliditeit of overlijden als gevold van een ongeval.

Zorg in het buitenland

Spoedeisende zorg in Europa of de hele wereld en persoonlijke hulpverlening.

Tandartsverzekeringen van FBTO

De basisverzekering biedt geen dekking vanaf 18 jaar voor dekosten die gemaakt worden bij de tandarts. Zorgmaatschappij FBTO biedt net als in voorgaande jaren een FBTO tandartsverzekering aan.

 

Wij hebben deze aanvullende FBTO verzekering 2020 onder de loep genomen en de belangrijkste details voor je op een rijtje gezet. Wil jij weten of de FBTO tandartsverzekering de juiste keuze is? Lees hier alle info met betrekking de tandartsverzekeringen van FBTO.

FBTO zorgverzekeringen vergelijken

Wij hebben je veel informatie gegeven over de mogelijkheden van FBTO in 2020. Nu is het tijd om een vergelijking te doen om erachter te komen of een overstap naar de verzekeraar jou iets gaat opleveren. Met behulp van de zorgvergelijker 2020 is het vinden van de beste zorgverzekering een stuk eenvoudiger.

 

De FBTO zorgverzekering 2020 is terug te vinden in de uitgebreide zorgverzekering vergelijking. Vul je gegevens in aan de linkerkant van de vergelijker, zodat de vergelijking volledig gebasseerd wordt op basis van jouw persoonlijke wensen.

 

Een groot voordeel van onze vergelijker is dat je ook aanvullende vergoedingen kunt toevoegen, zodat je niet alleen maar de basisverzekering vergelijkt. Maar hoe werkt het afsluiten? Wij informeren onze bezoekers alleen, het afsluiten doe je altijd bij de zorgmaatschappij zelf.