bekijk-ditz-basisverzekering-2020-hier

Ditzo Basisverzekering

Bekijk hier of de Ditzo basisverzekering in 2020 de juiste keuze is. Het is namelijk weer mogelijk om een overstap te maken van zorgverzekeraar. Op deze pagina vind je de laatste updates en premies van de basisverzekering van Ditzo. Meer weten of direct de Ditzo basisverzekering afsluiten? Wij verwijzen je direct door naar de beveiligde omgeving van de zorgverzekeraar.

Ditzo Basis
€ 114,95
Aanvullend vanaf
€ 5,95
Tandarts vanaf
€ 11,50

Basisverzekering Ditzo

In 2020 biedt de verzekeraar opnieuws een Ditzo basisverzekering aan. Er zijn zeker een flink aantal voordelen te noemen van de basisverzekering van Ditzo. We benoemen hieronder een aantal van deze voordelen, zodat jij direct kunt nagaan of Ditzo de juiste is voor jou.

 

  • 100% vrije zorgkeuze voor ziekenhuizen
  • Volledige vrije zorgkeuze voor je huisarts
  • Mogelijkheid tot gespreid betalen van het eigen risico
  • Inclusief 10.000 euro vergoeding met de Ditzo Pechvogelhulp

 

Zoals hierboven vermeld zijn er dus een aantal zaken die de Ditzo basisverzekering 2020 interessant maken. Met name consumenten die een volledige vrije zorgkeuze willen hebben zijn goed af met de zorgverzekering van Ditzo. Meer weten? Klik op meer informatie en je gaat direct de inhoud bekijken opde site van de verzekeraar.

Vergoedingen vanuit de Ditzo basisverzekering

De basisverzekering Ditzo biedt onder andere vergoedingen voor de volgende zaken. Je bent verzekerd voor een ziekenhuisopname, medicijnen en je bezoek aan de huisarts. Net als bij iedere zorgverzekering heb je recht op spoedeisende zorg in het buitenland en zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd. Een ander sterk punt van de Ditzo basisverzekering 2020 is dat je persoonlijk advies krijgt van de medewekers/verpleegkundigen.

 

Melding: De inhoud van de basisverzekering is gelijk bij iedere zorgverzekeraar. De inhoud wordt namelijk bepaald door de Rijksoverheid.

Het eigen risico en de basisverzekering Ditzo

De overheid heeft aangegeven dat het eigen risico in 2020 opnieuw minimaal 385 euro is. Je gaat pas meebetalen aan de zorgkosten als jij gebruik maakt van vergoedingen die vallen onder de basis zorgverzekering. Voor mensen die geen kosten maken, betalen dus ook geen eigen risico.

 

Verwacht jij in 2020 wel de eigen risico te moeten betalen? Het is mogelijk omet met de Ditzo basisverzekering 2020 het eigen risico gespreid te betalen in 10 maandelijkse termijnen. Lees de details op de website van de zorgverzekeraar.

 

Naast het verplichte eigen risico (385 euro) is het mogelijk om dit bedrag vrijwillig te verhogen. Met name jonge en gezonde mensen verhogen het eigen risico om zo een extra korting te krijgen op de basisverzekering van Ditzo. Bereken direct je premie in onze zorgvergelijker 2020 of bereken je premie bij zorgmaatschappij Ditzo!