Disclaimer

Alle zorgverzekering informatie en vergelijkingsresultaten op verzekerinq.nl zijn met zorg samengesteld. Wij zullen wanneer nodig de getoonde informatie aanpassen. Medio november zullen alle zorgverzekering premies bekend zijn, en kun je deze informatie terug vinden op onze site. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden die eventueel zichtbaar zijn op deze website.

Geen persoonlijk advies

Verzekerinq.nl werkt samen met Komparu B.V. onder AFM vergunning 12042855. Omdat wij zelf geen AFM vergunning hebben mogen wij geen persoonlijk advies geven of zorgadvies op maat aanbieden. Voor specifieke vragen over je zorgverzekering of zorgadvies op maat zou je direct contact op moeten nemen met je zorgverzekeraar. Voor alle overige vragen kun je een e-mail sturen naar info@verzekerinq.nl en wij zullen je dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

Onze missie

Verzekerinq.nl is een vergelijkingssite waarop je eenvoudig de premies van 2020 kunt vergelijken via de zorgvergelijker 2020 tool. Overstappen kan binnen enkele minuten direct op de site van de zorgverzekeraar. In de vergelijker is het mogelijk om de zorgverzekeraars van Nederland te vergelijken op basis van verschillende criteria, zoals het eigen risico, dekking en zorgkeuze. Onze missie is voornamelijk het optimaal kunnen vergelijken van je zorgverzekering op een transparante manier.

Eenmalige vergoeding

Verzekerinq.nl is geen onderdeel van een zorgverzekeraar, of zorginstelling. Ook zijn er geen directe afspraken gemaakt met specifieke zorgverzekeraars die ons een eenmalige vergoeding geven bij een overstap. In de zorgvergelijker vindt je verschillende zorgverzekeraars van Nederland, ook zorgmaatschappijen waarvan wij geen eenmalige vergoeding krijgen wanneer je overstap via ons. Hierdoor kunnen wij zeggen dat de zorgvergelijker optimaal is, en transparant. Om goed een vergelijking te maken moet je wel je zorgverzekering kunnen vergelijken met alle beschikbare zorgaanbieders.

 

Verzekerinq.nl ontvangt een eenmalige vergoeding van de zorgverzekeraar wanneer je overstap via onze zorg calculator. Dit bedrag ligt gemiddeld tussen de 45 en 50 euro per afgesloten polis.

 

De positie van een zorgverzekeraar is de vergelijkingsresultaat wordt enkel bepaald door de hoogte van de premie. De laagste premie staat altijd bovenaan in het resultaat. Hier word ook geen onderscheid gemaakt tussen verzekeraars waarmee wij een overeenkomst hebben.

Uitgelicht

Friesland zorgverzekering 2020

Friesland zorgverzekering 2020

Benieuwd of een Friesland zorgverzekering 2020 de juiste keuze voor jou is? Bekijk hier de polissen voor het aankomend jaar.
Verder lezen
FBTO zorgverzekering 2020

FBTO zorgverzekering 2020

Alle FBTO zorgverzekeringen 2020 overzichtelijk op 1 pagina. Bekijk direct of de FBTO zorgverzekering het beste past in jouw situatie.
Verder lezen
Hema zorgverzekering 2020

Hema zorgverzekering 2020

Een Hema zorgverzekering 2020 afsluiten? Wij hebben alle aangeboden zorgverzekeringen van Hema op een rijtje gezet. Bekijk ze hier!
Verder lezen
Promovendum zorgverzekering 2020

Promovendum zorgverzekering 2020

Zorgverzekeraar Promovendum biedt ook in 2020 weer verschillende zorgverzekeringen aan. Bekijk ze hier!
Verder lezen
Salland zorgverzekering 2020

Salland zorgverzekering 2020

Bekijk alle Salland 2020 zorgverzekeringen hier. Overzichtelijk en de mogelijkheid om direct een Salland polis af te sluiten.
Verder lezen
Univé zorgverzekering 2020

Univé zorgverzekering 2020

Een Univé zorgverzekering 2020 afsluiten? Alle informatie over de aanboden Unive zorgverzekeringen vind je hier.
Verder lezen
Disclaimer
3.4 (68%) 15 vote[s]