de-zorgverzekering-van-besured-in-2020

Besured zorgverzekering in 2020

Benieuwd wat de Besured zorgverzekering in 2020 kan betekenen? Lees de belangrijkste details op deze pagina en beslis of jij een zorgverzekering gaat afsluiten bij Zorgverzekeraar Besured. Naast de basispolis vind je hier ook de aanvullende- en tandartsverzekeringen.

 

De zorgverzekering van Besured in 2020 is net als afgelopen jaar een naturapolis. Dat will zeggen dat je een beperkte vrije zorgkeuze hebt. Aangesloten (gecontracteerde) zorgverleners worden gewoon volledig vergoed, de niet aangesloten zorgaanbieders worden maximaal 80 procent vergoedt.

Basisverzekering
€ 115,25
Eigen risico: € 385
Aanvullend vanaf
€ 1,45
Spoedeisende zorg buitenland
Tandartsverzekering
€ 7,95
Vergoeding tot € 250 per jaar

Zorgverzekering Besured

Zorgverzekeraar biedt in 2020 één basis zorgverzekering aan. In Nederland hebben ongeveer 145.000 een zorgverzekering van Besured. De zorgmaatschappij richt zich voornamelijk op jongeren (studenten) en young professionals, maar iedereen is van harte welkom een Besured zorgverzekering 2020 af te sluiten. Wij verwijzen onze bezoekers graag door naar de site van zorgverzekeraar om je premie te berekenen of om alle details zoals vergoedingen te bekijken.

Aanvullende Besured zorgverzekeringen

Dekt het basispakket in 2020 niet voldoende? Dan kun je naast de basis zorgverzekering Besured een aanvullende module toevoegen voor meer dekking. Ook aankomend jaar vallen bepaalde zorgkosten niet onder de verplichte basisverzekering. Denk bijvoorbeeld aan fysiotherapie behandelingen, vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen en anticonceptiemiddelen vanaf 21 jaar.

 

Zorgmaatschappij Besured biedt in 2020 drie verschillende aanvullende zorgverzekeringen aan. Voor een relatief lage premie kun jij je verzekeren voor deze extra kosten. Bedenk welke zorgkosten jij verwacht in 2020 en beslis welke aanvullende polis het beste hier op aansluit. Het is overigens niet verplicht om je aanvullend te laten verzekeren!

Met Besured kun jij terecht bij iedere ziekenhuis in Nederland zonder extra kosten!

Tandartsverzekering van Besured

Is je gebit gezond? Dan is het afsluiten van een tandartsverzekering vaak niet nodig. Voor mensen die in 2020 toch vaker naar de tandarts zullen gaan, is een tandartsverzekering daarentegen wel een echte must. De kosten zijn vaak hoog, en voor een extra premie kun jij je hiervoor laten verzekeren. De Besured zorgverzekering 2020 kun je uitbreiden met de tandartspolis ‚smile‘. Check alle details zoals vergoedingen, gecontracteerde tandartspraktijken op de website van Besured.