vergoeding-bril-2020

Bril en lenzen vergoeding 2020

Wij hebben de brillen en lenzen vergoedingen voor 2020 uitgezocht en de belangrijkste en hoogste brillen vergoedingen 2020 op een rijtje gezet. Je wilt natuurlijk weten wat de mogelijkheden zijn in 2020 als het gaat om het kopen van een nieuwe bril of nieuwe lenzen. Veel mensen hebben jaarlijks een nieuwe bril nodig en in de meeste gevallen valt het niet onder de basisverzekering.

 

De kosten voor een nieuwe bril of nieuwe lenzen zijn dus volledig voor eigen rekening. Om deze kosten vergoed te krijgen zou je een aanvullende brillen verzekering 2020 kunnen afsluiten. Bepaalde zorgverzekeraars hebben een overeenkomst met bepaalde opticiens in het land waar je extra korting krijgt op het aanschaffen van een bril.

fbto-2020-aanvullend

FBTO bril vergoedingen

Met de Gezichtszorg & Orthodontie module heb jij recht op een bril vergoeding 2020. Je krijgt bij Specsavers € 100,- voor een complete bril bij een minimale bestering van € 100,-. Deze vergoeding is ook geldig voor meeverzekerde kinderen tot 18 jaar. Specsavers rekent geen extra kosten voor sterkte, prisma en cilinder in alle enkelvoudige en varifocale glazen. De extra kosten voor andere speciale glasopties of een duurder montuur betaal je zelf.

aanvullende-zorgverzekeringen-2020-de-friesland

De Friesland

Drie van de vier aanvullende zorgverzekeringen komen met een vergoeding voor brillen en lenzen. De volgende vergoedingen zijn verkrijgbaar:

 

  • AV Standaard – € 60,- per 3 jaar.
  • AV Extra – Max. € 75,- per 3 jaar.
  • AV Optimaal – Max. € 150,- per 3 jaar.
zorgverzekering-2020-zorgverzekeraar-HEMA

Zorgmaatschappij HEMA

Bij hema is er geen vergoeding mogelijk voor een nieuwe bril of lenzen. Echter is er wel een kortingsregeling voor mensen die een bril willen kopen bij Eye Wish Opticiens. De voorwaarden voor deze korting kun je terugvinden in de polisvoorwaarden van de aanvullende verzekeringen. Wij verwijzen je graag door om deze te lezen.

Bril vergoeding 2020

Welke kosten worden nou allemaal vergoed door de verzekeraar? De vergoeding geldt vaak alleen voor het aanschaffen van een complete bril. Dat wilt zeggen dat deze bril 2020 vergoeding geldt voor zowel het montuur als de lenzen. Als je enkel een montuur wilt kopen bij een opticien krijg je in bijna alle gevallen hier geen vergoeding voor.

 

Andere kosten zoals lenzenvloeistof of een zonnebril worden ook niet vergoed vanuit een brillen en lenzen verzekering. Voordat je een aanvullende brillen verzekering 2020 gaat afsluiten raden wij je aan om de polisvoorwaarden van de verzekeraar even door te nemen. Hierin vind je alle details met betrekking to de bril vergoeding.

Bekijk hier vergoedingen voor brillen en lenzen in 2020 en sluit de polis af binnen enkele minuten.

Vergelijken en afsluiten

Wij hebben je veel informatie gegeven over de mogelijkheden voor een lenzen of bril vergoeding. Nu is het tijd om een vergelijking te doen om erachter te komen of een overstap naar de verzekeraar jou iets gaat opleveren. Met behulp van de zorgvergelijker 2020 is het vinden van de beste zorgverzekering een stuk eenvoudiger.

 

Vul je gegevens in aan de linkerkant van de vergelijker, zodat de vergelijking volledig gebasseerd wordt op basis van jouw persoonlijke wensen.

 

Een groot voordeel van onze vergelijker is dat je ook aanvullende vergoedingen kunt toevoegen, zodat je niet alleen maar de basisverzekering vergelijkt. Maar hoe werkt het afsluiten? Wij informeren onze bezoekers alleen, het afsluiten doe je altijd bij de zorgmaatschappij zelf.

Alle informatie die je hier leest hebben wij zorgvuldig samengesteld, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar de website van de zorgverzekeraar. Wij geven immers geen persoonlijk advies met betrekking tot de zorgverzekeringen op onze website. Direct zaken doen met de zorgverzekeraar is in jouw voordeel, aldus ons.