Auperdal 24, 5657 ER, Achel

Tel: +31 249 2323

Bedrijfsverzekeringen

Voordelige premies voor uw bedrijfsverzekeringen. U kunt hieronder kiezen welke berekeningen u wilt maken voor uw bedrijf. Alle bedrijfsverzekeringen op een rij. Online alle berekeningen maken uw bedrijfsverzekering, U kunt online de offerte aanvragen of direct de bedrijfsverzekering afsluiten.

U kunt u ons ook bellen om het samen te doen, BEL 026-3709043

Alle bedrijfsverzekeringen van verzekering05.nl op een rij. U kuntvoor uw bedrijfsverzekering de laagste premie berekenen en online afsluiten De voordeligste premie voor de bedrijfsverzekeringen hebben we voor u geselecteerd op kwaliteit en prijs.

Aansprakelijksheidsverzekering bedrijven (AVB)

Aansprakelijksheidsverzekering bedrijven, de AVB
We werken alleen met de TOP 10 maatschappij. Met de AVB verzekert u zich tegen de financiele gevolgen van schade die u als bedrijf veroorzaakt aan derden. Met de bedrijfs aansprakelijkheidsverzekering van verzekering05.nl wordt schade afgedekt die toegebracht wordt aan personen of zaken en de eventuele gevolgschade die daaruit voortvloeit. De aansprakelijkheidsverzekering is er voor wanneer u aansprakelijk wordt gesteld. Zonder deze verzekering heeft u geen bescherming tegen claims van anderen.

De AVB is een verzekering die in actie komt na een claim en u beschermt indien men u aansprakelijk stelt.

Aansprakelijkheidsverzekering?

Bestelautoverzekering
Direct online uw premie berekenen, premie vanaf 9 euro per maand.

De beste en voordeligste bestelautoverzekering direct afsluiten. We werken met 55 maatschappijen samen en garanderen een fantastische verzekering voor de laagste premie. We vergelijken zowel op prijs als op kwaliteit. Aan u de keuze….

Particulier gebruikte bestelauto’s verzekeren wij ook.

Een WA verzekering is wettelijk verplicht voor uw voertuig. De dekking en de betalingstermijn bepaalt u zelf. Bij een WA casco dekking heeft u bij ons geen verhaalsrechtsbijstandsverzekering nodig.

Bedrijfsautoverzekeringen?


Bedrijfsgebouwverzekering

Direct online de premie berekenen

Bereken de premie voor een bedrijfspand on-line en u kunt u direct online afsluiten of een offerte aanvragen. Uw pand snel en goedkoop verzekerd. U heeft gekozen voor een eigen pand en dit moet goed verzekerd zijn. Of het nu een fabriek, kantoor of restaurant betreft, in uw bedrijfspand bevindt zich de motor van uw onderneming. Stel uw gebouwen financieel veilig met onze bedrijfsverzekeringen. De gebouwenverzekering van Beterverzekeren.nl biedt de oplossing.

Een verzekering voor uw pand is verplicht indien u dit gefinancierd heeft. De bank zal een verzekering eisen. De gebouwenverzekering van die bank is echter veel te duur.

Gebouwenverzekering

Inventaris goederen verzekering
Direct online de premie berekenen

Bwereken uw inventarisgoederenverzekering direct online, een van onze top bedrijfsverzekeringen, is de voorraad en zijn alle objecten binnen uw bedrijf verzekerd. Alles dat niet onlosmakelijk met het pand is verbonden. Denk hierbij aan meubels, stellages, machines, apparatuur, kantoorartikelen en voorraden. Met de Inventarisverzekering verzekert u zich van financiƫle compensatie bij het blijvend onbruikbaar worden van voorraden en inventaris.

Een verzekering voor inventaris en voor de voorraad is verplicht indien de bank u een financiering hiervoor verleend heeft. Ook zonder die verplichting is het raadzaam deze zaken te verzekeren.

Inventarisverzekering?

Koeriersverzekering

Koeriersverzekering, voor ZZPers

Voor ondernemers die als koerier werkzaam zijn hebben we een passende verzekering. We verzekeren U als ZZPer, zonder parsoneel. Wij kunnen (en willen) alle ZZP koeriersbedrijven verzekeren.

Voor koeriersbedrijven geldt wel vaak maatwerk. Bereken de premie van een van uw voertuigen. We bellen u altijd terug en spreken uw wensen door. U kunt ons ook bellen op 026-3709970.

Koeriersverzekering?

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering voor alle bedrijven

Onze Rechtsbijstandverzekering, een van onze 11 bedrijfsverzekeringen, beschermt u tegen juridische consequenties. Uw onderneming doet dagelijks transacties waarbij allerlei risico’s horen. Van het aanschaffen van meubilair tot het aannemen van personeel. Ook kunt u partijen tegenkomen die u niet wil betalen omdat men niet levert zoals dat is afgesproken. Wij zorgen voor de bijstand. Deze verzekering is de actieve aanvulling van de AVB en kan enkel indien U al een AVB (bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering) heeft afgesloten.

Rechtsbijstandverzekering

Vrachtwagenverzekering

Het verzekeren van een vrachtauto is gespecialiseerd werk, een verkeerd advies omtrent uw vrachtautoverzekering kan de dekking ongedaan maken of de premie onnodig hoog laten oplopen. De premie voor uw vrachtautoverzekering is afhankelijk van heel wat meer zaken dan bij een autoverzekering. Laat Beterverzekeren.nl een premievergelijk uitvoeren.

Vrachtwagenverzekering

Verzekeringen voor thuis

Wij bieden diverse verzekeringen voor alles te maken heeft met uw woon situatie

Goed verzekerd onderweg met onze verzekeringen

Wij hebben diverse zakelijke verzekeringen in ons assortiment.

Schuiven naar boven