handige-alternatievene-geneeswijzen-in-2020-informatie

Alternatieve geneeswijzen in 2020

Onder alternatieve geneeswijzen verstaan we geneesmiddelen waarvan de werking niet wetenschappelijk bewezen is. Om deze reden vallen de alternatieve geneeswijzen 2020 ook niet in de basisverzekering, een aanvullende zorgverzekering is hiervoor nodig, wil jij hier een vergoeding voor ontvangen.

 

Wat zijn nou eigenlijk alternatieve geneeswijzen? Het is namelijk een zeer breed begrip en het is dus ook zeker van belang om de vergoedingen per verzekeraar te gaan vergelijken. Door dit te doen weet je zeker dat je de juiste aanvullende alternatieve geneeswijzen verzekering afsluit voor het aankomend jaar. Je sluit uit om voor verassingen te staan!

aanvullende-zorgverzekeringen-2020-de-friesland

De Friesland verzekeringen

Er zijn vier aanvullende zorgverzekeringen in 2020. Drie van deze modules bieden een vergoeding voor alternatieve zorg. De mogelijkheden zijn:

 

 • AV Standaard – € 200,- per jaar
 • AV Extra – € 400,- per jaar
 • AV Optimaal – € 600,- per jaar
fbto-2020-aanvullend

Zorgverzekeraar FBTO

Er zijn ook vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen aanwezig in de verzekeringen bij FBTO. Er zijn twee maximale vergoedingen mogelijk.

 

 • € 200,- per jaar
 • € 350,- per jaar
 • Maximaal € 35,- per bezoek

Alternatieve geneeswijzen groepen

 • Acupuntctuur
 • Antroposofische geneeskunde
 • Homeopathie
 • Manuele geneeskunde
 • Natuurgeneeswijze

Hoogste alternatieve Geneeswijzen vergoeding 2020

Voor medische noodzakelijke zorg ben je verzekerd via de verplichte basisverzekering. Iedereen vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. Wat echter vaak buiten deze basisverzekering valt zijn de Alternatieve geneeswijzen. Mensen die in 2020 gebruik willen maken van Alternatieve Geneeswijzen zouden dus hiervoor een aanvullende zorgverzekering moeten voor afsluiten.

 

Op deze pagina hebben wij de belangrijkste informatie verzameld met betrekking tot de Alternatieve Geneeswijzen vergoedingen 2020 voor aankomend jaar. Het is dus niet verplicht om je te verzekeren voor alternatieve geneeswijzen. Hieronder zie je de meest gekozen verzekering voor alternatieve geneeswijzen door onze bezoekers.

Vergoedingen 2020 alternatieve geneeswijzen

Wij hebben de zorgverzekeringen onderzocht die een vergoeding geven voor alternatieve geneeswijzen. Niet iedere zorgverzekeraar in Nederland biedt namelijk een alternatieve geneeswijzen zorgverzekering aan. Op deze pagine zie je direct de zorgverzekeraars met de hoogste vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen in 2020.

 

Voor meer informatie over de polis of om deze direct af te sluiten verwijzen wij onze bezoekers direct door naar de juiste pagina bij de zorgverzekeraar. Wij geven immers geen persoonlijk advies, en het direct werken met de verzekeraar is alleen meer beter is ons idee.

Alle informatie die je hier leest hebben wij zorgvuldig samengesteld, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar de website van de zorgverzekeraar. Wij geven immers geen persoonlijk advies met betrekking tot de zorgverzekeringen op onze website. Direct zaken doen met de zorgverzekeraar is in jouw voordeel, aldus ons.