de-aanvullende-zorgverzekering-in-2020

Aanvullende zorgverzekering 2020

 

De meeste mensen in Nederland kiezen ervoor om een aanvullende verzekering af te sluiten. Maar welke aanvullende verzekering 2020 moet ik kiezen? Ieder persoon heeft natuurlijk zijn of haar eigen zorgwensen en behoeftes. De een maakt veel gebruik van alternatieve geneeswijzen en wilt dit ook blijven doen in 2020.

 

De ander wilt het liefst een paar keer per jaar naar de fysiotherapeut. Wij hebben de aanvullende verzekeringen voor het jaar 2020 onder de loep genomen en de belangrijkste punten op een rijtje gezet. Lees hier welke aanvullende verzekering 2020 het beste in jouw situatie past!

De Friesland
€ 6,95
Aanvullend vanaf: € 6,95
HEMA
€ 7.50
Aanvullend vanaf: € 7.50
FBTO
€ 0.95
Aanvullend vanaf: € 0.95

Alternatieve geneeswijzen

Alternatieve geneeswijzen 2020 - Alles wat je moet wetenIn sommige gevallen kunnen Alternatieve Geneeswijzen beter helpen dan de normale behandelmethodes. Alle alternatieve geneeswijzen worden niet vergoed door de verplichte basisverezkering, ook niet aankomend jaar.

 

Om toch een vergoeding te kunnen ontvangen dien je een aanvullende zorgverzekering moeten afsluiten. Niet alle zorgverzekeraars in Nederland hebben een alternatieve geneeswijzen verzekering, de meeste gelukkig wel.

 

Met de zorgvergelijker 2020 kun je eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken en aangeven aan de linkerkant dat je alternatieve geneeswijzen vergoed wilt hebben in 2020. Zo worden de beste zorgverzekeringen getoond die passen in jouw situatie en die wél alternatieve geneeswijzen vergoeden.

 

Wij hebben de beste alternatieve geneeswijzen vergoedingen uitgezocht en deze vind je terug op de alternatieve geneeswijzen pagina op deze website. Klik op de alternatieve geneeswijzen in 2020 knop om direct de vergoedingen te bekijken.

Brillen en Lenzen vergoedingen

Brillen en lenzen 2020 informatie - Brillen verzekering 2020Veel mensen hebben jaarlijks een nieuwe bril of lenzen nodig. In eigenlijk alle gevallen biedt de basisverzekering 2020 geen oplossing voor de gemaakte kosten van een nieuwe bril. Alleen in uitzonderingen wordt er een vergoeding gegeven vanuit de basisverzekering.

 

Om deze reden zou je een aanvullende verzekering moeten afsluiten om een vergoeding te kunnen ontvangen. Met een aanvullende brillen verzekering krijg je een eenmalig bedrag per jaar of per 2 jaar voor een nieuwe bril of voor nieuwe lenzen.

 

Wij hebben de vergoedingen uitgezocht van verschillende verzekeraars, deze kun je terug lezen op onze website. Zo kun je eenvoudig bekijken welke zorgverzekeraar de hoogste brillen vergoeding geven in 2020. Klik op de Brillen en Lenzen knop hieronder om de vergoedingen te bekijken van de zorgverzekeraars.

Fysiotherapie vergoeding 2020

Fysiotherapie vergoedingen 2002 - Alle fysiotherapie informatie 2020In 2020 vaker naar de fysiotherapie gaan? Dan is het verstandig om hiervoor een aanvullende fysiotherapie verzekering voor af te sluiten. De basisverzekering biedt maar een beperkte vergoeding voor fysiotherapie behandelingen. Het is dus belangrijk wanneer je fysio behandelingen vergoed wilt hebben in 2020 dat je de juiste verzekering hebt afgesloten.

 

Wij hebben de vergoedingen uitgezocht en de hoogste fysiotherapie vergoedingen op een rijtje gezet. Zo zie je in enkele minuten welke zorgverzekeraar in 2020 de hoogste vergoedingen geeft en welke premie daar tegenover staat.

 

Klik op de fysiotherapie vergoedingen in 2020 knop hieronder om direct de pagina te bezoeken.

Tandartsverzekeringen 2020

Tandartsverzekeringen 2020 alle informatieHoge kosten is eigenlijk een synoniem voor tandarts. Met name als je vaker langs de tandarts denkt te gaan in 2020 dan de halfjaarlijkse controles is het verstandig de mogelijkheden te bekijken voor een tandartsverzekering. Vanaf 18 jaar worden deze tandartskosten niet vergoed vanuit de basisverzekering, dit is helaas ook niet anders in 2020.

 

Wij hebben tandartsverzekeringen en de bijbehorende vergoedingen uitgezocht en deze zijn terug te vinden op onze website. Zo zie je eigenlijk vrij snel welke zorgverzekeraar bijvoorbeeld de hoogste tandarts vergoeding biedt in 2020, maar ook welke premies hier bij komen kijken is te zien.

 

Meer weten over tandartsverzekeringen? Klik hieronder op de tandartsverzekeringen bekijken knop om direct de pagina te bezoeken.